Uw specialist in cosmetische én esthetische behandelingen

Bij DentalZorg in Amsterdam-Noord en Zaandam kunt u terecht voor alle implantologische behandelingen, van implantaten voor een kroon, een brug tot een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese. Wij hebben niet alleen tandartsen, maar ook mondhygiënisten, implantologen én een eigen tandtechnisch laboratorium onder één dak. Hierdoor kunnen wij u vakkundig, kwalitatieve en hoogwaardige tandheelkundige behandelingen tegen een scherp tarief leveren en op een korte termijn. Vaak is het zelfs mogelijk om u nog dezelfde dag van een nieuwe implantaat te voorzien.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Om snel naar onze diensten te gaan kunt u hieronder een keuze maken of scroll verder naar beneden om meer te lezen over onze diensten en zorgverlening.

Kunstgebitten

Een van onze grote specialisaties is het vervaardigen en repareren van gebitsprotheses, oftewel kunstgebitten. Onze praktijken in Amsterdam Noord en in Zaandam beschikken over eigen tandheelkundige laboratoria waardoor wij alles in eigen beheer kunnen uitvoeren. Dit heeft voor u als patiënt meerdere voordelen. Doordat wij snel met u en met ons laboratorium kunnen schakelen vervaardigen wij kunstgebitten op maat in een zo kort mogelijke levertijd. Rebases en reparaties handelen wij dezelfde nog af, sommige reparaties zijn zelfs klaar terwijl u wacht!

Kronen en bruggen
Brug in hand

Een kroon is bedoeld als vervanging voor een tand of kies. Een kroon bestaat uit een kapje dat als het ware precies over de tand heen past. Dit kapje bestaat uit porselein/keramisch, metaal of goud. Bij Dentalzorg kunt u ook kiezen voor een gouden kroon. Hiervoor berekenen wij een meerprijs. De kroon wordt vastgelijmd. Hierdoor krijgt de tand of kies oorspronkelijke vorm en functionaliteit weer terug. Een behandeling is uitgebreider dan een standaard vulling en bestaat hierdoor uit meerdere afspraken.

Implantaten bij Dentalzorg

Binnen Dentalzorg heeft u geen verwijsbrief nodig om een afspraak te maken voor een implantologische behandeling. Dit is het grote voordeel van Dentalzorg, wij hebben alle specialisten onder één dak. Dit heeft voor u als voordeel dat de communicatiekanalen kort zijn en dat een vervolgafspraak op zeer korte termijn geregeld kan worden.

kunstgebit implantaten
Facings
Porseleinen Facings

Facings is een reparatie of restauratie van één of meerdere tanden, met behulp van een porseleinen of composieten harde laag of schild. Hierbij wordt eerst de tand klaar gemaakt. De tand wordt eerst geruwd, waardoor de facing het beste blijft zitten. Deze behandeling wordt meestal gedaan bij verkleurde, scheve of afgebroken tanden. Of bij veel ruimte of spleetjes tussen de tanden. Het resultaat van een facing is dan ook dat uw gebit weer egaal en wit is.Er zijn verschillende behandelingen die wij bieden voor het plaatsen van facings. Het soort behandeling is onder te verdelen in twee soorten: een composiet en een porseleinen (keramische) facing.

Waarom kiezen voor Dentalzorg?
  • U bepaalt in samenspraak met ons de gewenste vorm, kleur en grootte van uw nieuwe tanden en kiezen.
  • Wij zijn niet afhankelijk van andere partijen en kunnen ons volledig focussen op uw zorg.
  • Onze leveranciers komen uit Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en maatwerk leveren op korte termijn.
  • De snelheid,waarmee wij u kunnen helpen. Na het happen gaan wij gelijk aan de slag met het vervaardigen van uw gebitsprothese.
  • Bij spoedgevallen kunnen wij in een dag een vervangende prothese vervaardigen.
  • U wordt dezelfde dag nog geholpen bij een reparatie van uw kunstgebit. In veel gevallen zelfs klaar terwijl u wacht.
  • Een rebasing van een kunstgebit is dezelfde dag geregeld. Hiervoor dient u bij voorkeur een afspraak te maken.
Bekijk ons team van specialisten

Wilt u een adviesgesprek of meer informatie?

Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek. Wij vinden het belangrijk dat u van te voren goed ingelicht bent over alles wat er bij een kunstgebit komt kijken. Bent u nog geen patiënt van ons? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Vult u het contactformulier in en wij nemen contact met u op wanneer u dat wenst. Of belt u ons op 075-6555500 (telefoonnummer geldt voor alle praktijken). Dentalzorg is dé zorg voor uw mond.

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders