A. Ayhan Tandarts
nl gb tr

Naam: Mw. A. Ayhan
Master of Science

BIG-reg.nr.: 49923218402

Functie: Tandarts

Ayse staat bekend als een enthousiaste, kindvriendelijke en zorgzame tandarts. Zij vindt het belangrijk dat de patiënt centraal staat, precies weet wat er gaat gebeuren en zich vertrouwd voelt bij haar. In 2017 is zij afgestudeerd van haar masteropleiding aan het ACTA. Zij is geboren en getogen in Zaanstad en is werkzaam in onze DentalZorg praktijk Zaandam.

Ayse wil zich graag meer gaan specialiseren in de esthetische kant van tandheelkunde. Zij neemt graag de tijd voor angstige patiënten, zodat zij de aandacht krijgen die ze verdienen.

Ayse spreekt naast Nederlands ook Turks en Engels.

Wat zijn de ervaringen:

Wıj zıjn heel erg tevreden met tandarts Ayse en haar assıstente Dılara. Ze zıjn heel aardıg en heel lıef. We voelen ons veılıg als we daar zıtten. Als we een probleem hebben kunnen we dat altıjd vragen en we worden super goed geholpen. Wıj zıtten langer dan 10 jaar bij DentalZorg. En zıjn hartstıkke tevreden. Heel erg bedankt allemaal”

Mustafa Ates

“Hele lieve professionele tandarts, dank aan Ayse Ayhan. Normaal ben ik best bang voor de tandarts maar krijg hier een vertrouwd en rustig gevoel. Dank u voor uw professionaliteit vriendelijkheid en geduld! Toppers!”

Lime Limes

Tandarts

“Een hele goede tandartspraktijk zeer tevreden. Ik ben kort geleden langs geweest voor een behandeling bij tandarts Ayse Ayhan. Ondanks dat het mijn eerste bezoek is geweest ben ik zeer tevreden geweest over hoe mijn behandeling is gegaan , en hoe het personeel om ging met de cliënt zelf . Ik ben hiervoor bij 2 erschillende locaties geweest maar deze praktijk is een van de beste met personeel. Dames, ik bedank jullie voor de klantvriendelijkheid en de behandeling hoe dat gegaan is . Ayse en Dilara (tandartsassistente) jullie zijn toppers!”

D. Bozkurt Develi

Tandarts

“Ik werd gisteren geholpen door mevrouw Ayse en haar assistente mevrouw Dilara, ondanks mijn angst naar naalden ben ik ontzettend goed geholpen en kreeg een vertrouwelijk gevoel. En ik heb geen pijn meer. Hartstikke bedankt!”

A. Taylan

“Tandarts Ayse Ayhan en Dilara is waar je u tegen zegt! Ze leveren top werk! Ze stellen je zeer gerust en luisteren goed naar hun patient. Dames hartelijk dank voor de goede zorg!”

N. Ben

Tandarts

“Ik ben zeer goed geholpen en tandarts Ayse heeft voldoende tijd genomen om mijn afgebroken kies te trekken en werd op me gemak gesteld. Het zijn toppers van de Dentalzorg”

T. Bremmers

Tandarts

“Ik ben prima tevreden, zo blijft mijn gebit nog jaren goed.”

Frederik Lamers

Tandarts

“Ik ben zeer correct en kundig behandeld door tandarts A. Ayhan en haar tandartsassistente en ben heel duidelijk geïnformeerd. Top!”

Maria Kop

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden?
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders