Behandelingen
Neem contact op
Spoed tandarts

Tandarts Zaandam

“Bij DentalZorg staat u altijd centraal.”

De complete tandarts in Zaandam

In onze tandartspraktijk Zaandam kunt u terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen; van reguliere behandelingen tot aan complete gebitsrenovaties onder narcose. Met ruim 16 behandelkamers, 9 tandartsen en 8 mondhygiënisten en (preventie-)assistenten beschikken wij over voldoende capaciteit om u ten allen tijde te voorzien van de beste mondzorg. Dankzij de expertise van enkele van onze tandartsen in implantologie en orthodontie kunt u ook bij ons ook terecht voor implantaten en orthodontische behandelingen.

Wij willen tandheelkunde toegankelijk maken voor iedereen en wij bieden de complete mondzorg, afgestemd op uw behoeften en wensen. Wij zullen daarom altijd ons uiterste best doen om de tandheelkundige zorg te geven die u verdient en nodig heeft. Veel patiënten zijn u al voor gegaan en willen graag hun meningen met u delen.

Externe doorverwijzingen zijn verleden tijd

Doordat wij alle specialisten onder een dak hebben, kunt u terecht voor vrijwel alle gebitsrenovaties, waaronder kronen, brugwerk, implantaten, facings, orthodontie en kunstgebitten. Een externe doorverwijzing is hierdoor niet nodig. Gecombineerde afspraken proberen wij altijd aansluitend in te plannen.

Tandtechnisch laboratorium

Onze praktijk in Zaandam beschikt over een tandtechnisch laboratorium waar wij kronen, bruggen en alle soorten kunstgebitten vervaardigen en repareren. Wij hebben alles dus geheel in eigen hand. Dit is fijn voor u, want zo komt u niet voor verassingen te staan. Kortom, bij DentalZorg komt u vrijwel niets te kort als het aankomt op een gezond en stralend gebit.

Bereikbaarheid

Onze tandartspraktijk in Zaandam aan de Rustenburg bevindt zich op vijf minuten loopafstand van station Zaandam. Hier vindt u alle centrale verbindingen. Op 3 minuten lopen vindt u buslijn 64 in de Vinkenstraat. In de omgeving van de tandartspraktijk is er voldoende parkeergelegenheid, zowel betaald als gratis. Ook voor onze fietsende bezoekers is er voldoende ruimte bij de praktijk om uw fiets te stallen.
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Bent u benieuwd naar welke behandelingen wij verzorgen? Kijk dan hier voor een overzicht.

Voor welke behandelingen kunt u bij ons terecht?

Angstspecialisten, narcose tandarts en lachgassedatie

Ons doel is om tandheelkundige zorg te bieden zonder enige vorm van ongerustheid of angst. Onze tandartsen zijn zeer bekwaam, vriendelijk en ervaren met het helpen van angstige patiënten. Wij nemen graag de tijd voor u en u blijft altijd centraal staan. Wij behandelen ook onder narcose of lachgassedatie zodat u de behandeling met een geruster gevoel kan ondergaan. Gelukkig kunnen de meeste patiënten via de reguliere weg bij ons terecht.

Lees meer over narcose
Lees meer over lachgassedatie

Vooraf weten waar u aan toe bent

Wij vinden het net als u belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent en dat al uw vragen beantwoord zijn. Wij hebben met een groot aantal zorgverzekeraars goede afspraken gemaakt wat zorgt voor duidelijkheid, waardoor u achteraf niet geconfronteerd wordt met extra kosten en onduidelijkheden. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten kunt u met een gerust en vertrouwd gevoel de behandeling ondergaan.

Bekijk onze locatie

Contactgegevens

Adres
Rustenburg 118
1506 AZ Zaandam
Telefoon075-6555500
WhatsApp06-26260100
Emailadresvragen@dentalzorg.nl

Neem contact op

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:
08.00-20.00 uur
Woensdag:08.00-20.00 uur
Donderdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten

Plan uw route

Bekijken in Google Maps

Onze tandartspraktijk in Zaandam is gelegen op de Rustenburg in het centrum van Zaandam, vlakbij de Westzijde. Op loopafstand vindt u Station Zaandam waar alle bus- en treinlijnen samen komen. Verder zijn er verschillende gratis en betaalde parkeerplekken rondom het VolksPark en de Zeemansstraat.

Bekijk ons team

Waarom kiezen voor DentalZorg?

  • U staat centraal tijdens de hele behandeling, wij geven u de volledige aandacht die u verdient. Tijdens de eerste afspraak gaan wij al gelijk voor u aan de slag.
  • Eigen tandtechnisch laboratorium: ontwerp en vervaardiging gebeurt in eigen beheer door onze specialisten.
  • Eigen tandarts-implantoloog en prothese technici, u heeft hierdoor geen doorverwijzing nodig. Uw behandeling wordt hierdoor aanzienlijk versneld.
  • Contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, duidelijkheid over kosten en vergoedingen.
  • Duidelijke en transparante voorwaarden.

Een eerlijk en helder advies

Omdat elk gebit anders is, vereist elke behandeling een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen naadloos aansluiten bij de tandheelkundige mogelijkheden en resultaten. Wij geloven daarnaast dat voor elke situatie een passende oplossing bestaat. Toch is het belangrijk voor u dat u weet waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en wat hiervan vergoed wordt.

Tijdens een eerste afspraak bespreken wij uw persoonlijke situatie, brengen wij uw behoeften en mogelijkheden in kaart. Na dit consult ontvangt u gelijk een begroting. DentalZorg geeft u graag een eerlijk en helder advies op maat.

Wat onze patienten vertellen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nllogo npcf mobileDentalZorg, locatie Zaandam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)