Tandarts N. Abril
nl gb es

Naam: Mw. N. Abril

Functie: Orthodontiste

BIG-reg.nr.: 59100607102

Nubia is nationaal spreker geweest op verschillende universiteiten en congressen op het gebied van orthodontie. Zij heeft meerdere onderscheidingen in haar vakgebied ontvangen. In 1990 heeft zij haar opleiding tandheelkunde behaald in Colombia. Vervolgens is zij in 1996 afgestudeerd van haar opleiding orthodontie, waarna zij in Colombia en Spanje ruim 20 jaar werkervaring heeft opgedaan als tandarts en orthodontist.

Nubia heeft in Nederland een aanvullende opleiding gevolgd en staat als specialist orthodontist geregistreerd. Zij leidt de afdeling orthodontie binnen DentalZorg. Persoonlijke aandacht voor patiënten staat voor Nubia op nummer één.

Nubia spreekt naast Nederlands ook Engels en Spaans.

Wat zijn de ervaringen:

“Ik ben zeer tevreden over de behandelingen tandarts voor orthodontie. Mvr. Nubia Abril is super professioneel en verantwoordelijk voor hun patiënten. Ik ben blij met het hele Team.”

M. Vasquez

“Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. De tandarts voor orthodontie Nubia Abril ervaar ik als zeer bekwaam. De Tandarts die mij heeft geholpen stelde me goed op mijn gemak, en is duidelijk in uitleg en behandelingen, assistenten zijn vriendelijk en zeer attent.”

V. Eustacia

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden?
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders