Kom werken bij DentalZorg

Door groei en uitbreiding heeft DentalZorg regelmatig plaats voor gekwalificeerde medewerkers. Van preventieassistenten tot mondhygiënisten en tandartsen. Maar ook receptionisten met ervaring kunnen reageren.

Mochten wij de functie die u ambieert niet nadrukkelijk vermelden, dan verzoeken wij u om een open sollicitatie te schrijven. Wij zullen uw sollicitatie discreet behandelen en zorgvuldig bewaren voor mogelijke toekomstige vrijkomende vacatures.

 

Momenteel hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

Tandheelkunde

Tandtechniek

Customer Care Center / Administratie

Facilitair – Techniek

 

Wilt u solliciteren?

Wilt u reageren op een van de bovenstaande functies? Stuur dan uw motivatie en CV naar personeelszaken@dentalzorg.nl. Of per post naar:

DentalZorg
Kamperfoelieweg 9
1032 HD  Amsterdam

Vermeld in de linker bovenhoek ‘sollicitatie’. Voor telefonische informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Personeelszaken onder het telefoonnummer 075-6555515.

 

Acquisitie voor een van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. 

 

Over DentalZorg

DentalZorg maakt deel uit van een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het exploiteren en facilitairen van tandheelkunde. Het exploiteren van tandheelkundige klinieken gebeurd onder de naam Dentalzorg.

Doordat de organisatie een familiebedrijf is wordt er veel waarde gehecht aan het sociale menselijke aspect, van zowel de cliënten als van de medewerkers. De missie hierbij is om laagdrempelige en optimale, alsmede verantwoorde tandheelkundige zorg beschikbaar te stellen waarbij in de mondzorgverlening de behoeften en de wensen van patiënten centraal staan. Dit onder een professionele en informele werksfeer.

De praktijken worden ondersteund door de afdeling Service Centre op het gebied van o.a. personeelszaken, cliënten service, marketing-en communicatie, administratie, technische en facilitaire dienst. Alle afdelingen zijn goed georganiseerd waarbij veel waarde wordt gehecht aan de geldende wet- en regelgeving.

 

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Voor wat hoort wat. DentalZorg biedt daarom marktconforme salarissen, en zorgt daarnaast voor een  prima arbeidsvoorwaardenpakket. Voor tandartsen, specialisten en mondhygienisten hebben wij zowel mogelijkheden voor werken in  loondienst verband, als werken op basis van zelfstandigheid middels een Overeenkomst van Opdracht (VAR WUO).

Erkend leerbedrijf

Dentalzorg Tandheelkunde is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een voorbeeld voor de sector. Het onderstreept het belang van opleiden van nieuwe vakmensen. SBB erkent leerbedrijven en helpt bij het vinden en begeleiden van mbo-studenten in de praktijk.