Behandelingen
Maak een afspraak
Spoedtandarts

Tandarts Amsterdam Noord

“DentalZorg maakt tandheelkunde toegankelijk”

De complete tandartspraktijk in Amsterdam Noord

DentalZorg is een modern en professioneel tandheelkundig centrum met twee vestigingen in Amsterdam Noord. Op de Kamperfoelieweg en het Distelplein bent u welkom voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. Wij begrijpen dat tandheelkunde meer is dan alleen het behandelen en voorkomen van klachten, maar dat het ook gaat om de glimlach die u graag wenst te hebben. Bij DentalZorg staat u als patiënt altijd centraal en bieden wij de complete tandheelkunde afgestemd op uw wensen en behoeften. U kunt zich direct inschrijven via onze website en wij nemen altijd nieuwe patiënten aan.

Ons aanbod in tandheelkundige behandelingen

Een van onze krachten is onze flexibiliteit in tandheelkundige behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een spoedtandarts in Amsterdam Noord, reparaties of een rebasing van uw kunstgebit of vrijwel alle specialistische behandelingen waaronder implantologie, facings en gebitsrenovaties. Onze angstspecialisten helpen u graag bij het overwinnen van uw tandartsangst. Met meer dan 30 jaar aan ervaring staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde.

De mondzorg die bij u past

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de geleverde mondzorg, informatie- en dienstverlening. Onze tandartsen zijn in het BIG-register ingeschreven en spreken goed Nederlands. Sommige van onze specialisten zijn meertalig. Ons team wordt continu bijgeschoold op de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkundige en tandtechnische ontwikkelingen. Zo krijgt u gegarandeerd de juiste hoogwaardige tandheelkundige behandeling die bij uw individuele situatie past.

Geen doorverwijzing nodig

In tegenstelling tot veel andere tandartspraktijken in Amsterdam Noord heeft u bij ons geen externe doorverwijzing nodig. Wij zijn voorzien van alle specialisten onder een dak. Dat werkt net zo prettig voor u en uw kinderen of wanneer u de afspraken wilt combineren met de mondhygiënist. U bent altijd welkom voor een uitgebreid informatiegesprek met een van onze behandelaren. Wij heten u graag welkom als patiënt bij een van onze tandartspraktijken in Amsterdam Noord.

Voor welke behandelingen kunt u bij ons terecht?

Wilt u meer informatie of wilt u meteen een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem dan contact met ons op.

Contact

Distelplein 16, Amsterdam Noord

Onze tandartspraktijk op het Distelplein is uitgerust met negen modern ingerichte behandelkamers, een tandtechnisch laboratorium, een wachtkamer en een receptie. U kunt terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. De vestiging is rolstoelvriendelijk en er is buiten betaalde parkeergelegenheid. Wij hebben behandelaren die meertalig zijn, waaronder Turks, Spaans, Syrisch, Arabisch en Afghaans. Bij ons kunt u altijd binnenlopen om een afspraak te maken of om te kijken als u gelijk geholpen kunt worden. Wij zullen altijd ons best doen om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is.

Weekend tandarts in Amsterdam Noord

Op zaterdag is onze tandartspraktijk op het Distelplein geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. U kunt dan terecht voor reguliere behandelingen, mondhygiëne / preventie en reparaties aan uw kunstgebit. Wilt u een afspraak maken op de zaterdag? Belt u ons dan op 020-6352666.

Kamperfoelieweg 13, Amsterdam Noord

De tandartspraktijk op de Kamperfoelieweg is na de complete renovatie uitgebreid naar vier behandelkamers waar u terecht kunt voor vrijwel alle esthetische, cosmetische en orthodontische behandelingen. Door het vernieuwde tandtechnisch laboratorium kunt u ook op de Kamperfoelieweg terecht voor alle reparaties en aanpassingen aan uw kunstgebit. Wij proberen u in alle gevallen dezelfde dag nog te helpen.

Orthodontie afdeling

Voor orthodontische behandelingen in Amsterdam Noord kunt u elke dag terecht bij onze tandarts voor orthodontie mevrouw N. Abril. Zij wordt ondersteund door onze ortho-assistente mevrouw D. Staneke. Wij bieden vrijwel alle orthodontische behandelingen aan voor jong én oud. Een consult inplannen is zo geregeld!

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:08.00-17.30 uur
Woensdag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten

Plan uw route

Bekijken in Google Maps:

Distelplein 16, Amsterdam Noord

Kamperfoelieweg 9, Amsterdam Noord

Beide tandartspraktijken zijn gelegen bij het Mosplein. Op het Mosplein stoppen de buss 52, van af Amsterdam centraal station. Vanaf Zaandam centraal station kunt u bus 394 nemen. Er zijn meerdere betaalde parkeerplekken in de regio.

Bekijk ons team van specialisten

Waarom kiezen voor DentalZorg?

  • U staat centraal tijdens de hele behandeling, wij geven u de volledige aandacht die u verdient. Tijdens de eerste afspraak gaan wij al gelijk voor u aan de slag.
  • Eigen tandtechnisch laboratorium: ontwerp en vervaardiging gebeurt in eigen beheer door onze specialisten.
  • Eigen tandarts-implantoloog en prothese technici, u heeft hierdoor geen doorverwijzing nodig. Uw behandeling wordt hierdoor aanzienlijk versneld.
  • Contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, duidelijkheid over kosten en vergoedingen.
  • Duidelijke en transparante voorwaarden.

Een eerlijk en helder advies

Omdat elk gebit anders is, vereist elke behandeling een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen naadloos aansluiten bij de tandheelkundige mogelijkheden en resultaten. Wij geloven daarnaast dat voor elke situatie een passende oplossing bestaat. Toch is het belangrijk voor u dat u weet waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en wat hiervan vergoed wordt.

Tijdens een eerste afspraak bespreken wij uw persoonlijke situatie, brengen wij uw behoeften en mogelijkheden in kaart. Na dit consult ontvangt u gelijk een begroting. DentalZorg geeft u graag een eerlijk en helder advies op maat.

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)

Wat onze patiënten vertellen