Kiezen of tanden trekken onder narcose

In bepaalde situaties is een tand of kies niet meer te herstellen. Een tand, kies of verstandskies kan zo aangetast of beschadigd zijn dat de narcose tandarts het trekken van de tand of kies voorstelt. Het trekken van tanden en kiezen onder narcose kan ook gedaan worden om ruimte te maken voor uw andere tanden, bijvoorbeeld bij een zeer scheef gegroeide tand of kies.

De behandeling van het trekken van tanden en kiezen wordt door veel mensen gezien als een pijnlijke en angstige ervaring. Door de angst voor de tandarts kan het gebeuren dat u al jaren deze behandeling heeft uitgesteld en de tandarts heeft vermeden. De kans is aanwezig dat het gebit hierdoor verslechtert en dat u juist hierdoor meerdere tanden en kiezen moet laten trekken. Of dat u in het ergste geval uw volledig gebit moet laten trekken. Het kan dan gebeuren dat u zich in een angstspiraal bevindt.

Herkent u zich in het bovenstaande? Of kent u iemand in uw omgeving die deze angst en deze tandproblemen ervaart? DentalZorg wil samen met u deze spiraal doorbreken, zodat u de behandeling van het trekken van tanden en kiezen onder narcose succesvol uit kunt laten voeren.

Extractie onder Narcose

Bij mensen met een extreem hoge angst is een behandeling onder narcose vaak de enige mogelijkheid om de tand of kies te trekken om de behandeling succesvol te laten verlopen. Een voordeel kan zijn dat een lange extractiebehandeling in één keer uitgevoerd kan worden. Tijdens de narcosebehandeling merkt en voelt u niets van het trekken van uw tanden en kiezen.

Welke mogelijkheden zijn er om mijn gebit weer compleet te maken?

DentalZorg wil u graag een compleet pakket van tandheelkundige zorg en dienstverlening aanbieden. Wij hebben vrijwel alle specialisten onder een dak. Hierdoor kunnen wij vrijwel alle tandheelkundige behandelingen uitvoeren onder narcose. Wij denken hierin graag met u mee. Het trekken van alle of enkele tanden onder narcose kan de eerste stap zijn naar een stralend en goed gebit. Aansluitend hieraan zijn er tal van behandelingen onder narcose welke u kunt kiezen om een stralend en functionerend eindresultaat te bereiken:

Lees meer over onze narcosebehandelingen.

Tanden en kiezen trekken onder narcose in Zaandam

De extractiebehandelingen onder narcose voeren wij uit in onze tandartspraktijk in Zaandam. Hiervoor hebben wij twee moderne en professionele behandelkamers gereed gemaakt. Ons narcoseteam bestaat uit zeer ervaren anesthesiologen en behandelt al meer dan 15 jaar binnen de tandheelkunde onder narcose. De anesthesioloog bewaakt uw vitale functies tijdens de behandeling zoals uw ademhaling, hartslag en bloeddruk.

U kunt meer lezen over de ervaringen van onze narcosepatiënten. Wij worden gemiddeld gewaardeerd met een 9 en daar mogen wij heel trots op zijn!

Wilt u informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten?

Neem contact op

Narcose Vragen & Antwoorden

We begrijpen dat de stap naar een narcosebehandeling een grote stap kan zijn. Na het lezen van de informatie op onze pagina begrijpen wij dat u nog vragen heeft. Wij hebben daarom een overzicht opgesteld met de meest voorkomende vragen en antwoorden over het narcosetraject, de behandeling, de kosten en de nazorg.

Kunstgebit onder Narcose Man Commercial 

Speciale aanbieding bij DentalZorg: Totaalpakket Narcosebehandeling voor slechts € 299,-, in combinatie met de overgang van eigen tanden en kiezen naar een volledig kunstgebit.

Met onze missie om tandheelkundige zorg toegankelijk te maken voor iedereen, nemen wij een aanzienlijk deel van de narcosekosten voor onze rekening. Dit aanbod staat los van de kosten voor de tandheelkundige behandeling zelf. Let wel, dit speciale tarief van € 299,- voor de narcose is een tijdelijke actie. Neem daarom de eerste moedige stap en neem contact op met een van onze medewerkers, die u vanaf uw eerste contact zo vriendelijk en geduldig mogelijk te woord zullen staan. Op dit moment zijn er geen wachtlijsten, dus grijp uw kans voor deze unieke aanbieding.

Wilt u meer informatie over ons aanbod of een afspraak maken voor een intakegesprek?

Maak een afspraak

Wat onze patiënten vertellen

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)