Tandarts H. Humphrey
nl gb de sr

Naam: Dhr. H. R. Haimé

Master of Science

BIG-reg.nr.: 99053983102

Functie: Tandarts-implantoloog

Humphrey is een zeer ervaren tandarts die zijn vakkennis graag deelt met zijn collega’s en patiënten. In 1988 is Humphrey aan de Rijksuniversiteit in Groningen afgestudeerd als tandarts en heeft veel werkervaring opgedaan in Nederland en Duitsland. Zo heeft hij jarenlang orthodontie gedaan in Duitsland.

Op dit moment verdiept Humphrey zich in de relatie tussen tandheelkunde en algemene geneeskunde. Binnen DentalZorg richt hij zich op onder andere orthodontie, implantologie, uitgebreide gebitsrenovaties, kroon- en brugwerk.

Humphrey spreekt naast Nederlands ook Engels, Duits en Surinaams.
In zijn vrije tijd reist hij graag naar Azië en the Pacific.

Wat zijn de ervaringen:

Tandarts

“Een groot renovatieplan met opbouwen van gesleten kiezen en voorkant bovengebit, waar ik bij mijn oude praktijk van het kastje naar de muur werd gestuurd en er na een jaar nog geen plan was, wordt het nu door Hr. H. Haimé gerealiseerd en tot nu toe erg goed geholpen en geadviseerd.”

J. Schurink.

Tandarts

“Ik ben door Humphrey van mijn angst af. “

H. Schellings

“Zeer vriendelijk personeel met goede vakkennis van tandarts Humphrey. Stellen je goed op je gemak. Je kan snel terecht.”

Marin van der Laan

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden?
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders