Een klikgebit onder narcose bij DentalZorg

U heeft mogelijk een kunstgebit maar u overweegt om een klikgebit te nemen. Of u heeft reeds implantaten en u wilt het aantal implantaten uitbreiden in combinatie met een klikgebit. Wij begrijpen dat een implantatenbehandeling een moeilijke stap kan zijn. Zo kunnen traumatische gebeurtenissen of extreme angst in het verleden een grote belemmering vormen om überhaupt een bezoek te brengen aan de tandarts.

Doordat wij met regelmaat angstige patiënten onder narcose behandelen, bezitten wij over de nodige ervaring om deze stap samen met u te maken. Een narcosebehandeling zoals een klikgebit onder narcose bij DentalZorg is de oplossing wanneer er echt geen mogelijkheid is om een implantatenbehandeling naar een klikgebit via de reguliere behandelmethode uit te voeren.

Dankzij de combinatie van een eigen tandtechnisch laboratorium en onze eigen tandarts-implantoloog vervaardigen wij kwalitatief hoogwaardige klikgebitten op implantaten op een korte termijn en tegen een scherp tarief. Wij hebben voor elke situatie een oplossing op maat. Zo maken wij verschillende klikgebitten:

  • Voor de bovenkaak
  • Voor de onderkaak
  • Klikgebit zonder gehemelte
  • Gedeeltelijk klikgebit

Speciale aanbieding bij DentalZorg: De totale narcosekosten voor € 299,- in combinatie met een behandeling van eigen tanden en kiezen naar een klikgebit.

Tijdelijk bieden onze narcose tandartsen in Amsterdam Noord en Zaandam een gereduceerd narcosetarief aan van € 299,- voor een behandeling naar een klikgebit onder narcose. Het actietarief geldt alleen voor de narcosekosten en niet voor de behandelkosten en op voorwaarde dat de vervaardiging van het klikgebit plaatsvindt in ons tandtechnisch laboratorium.

De kosten van de tandheelkundige behandeling staan los van de narcosekosten. Een klikgebit wordt in sommige situaties vergoed vanuit de basisverzekering, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een tandeloze kaak die dusdanig geslonken is dat een kunstgebit niet meer past. In deze situatie is er nog steeds een eigen bijdrage van € 150,- per kaak. Is dit niet op u van toepassing, dan is het raadzaam om te kijken of een aanvullende tandartsverzekering een gedeelte of alle kosten vergoedt.

Naast de kosten voor een behandeling betaalt u ook materiaal- en techniekkosten. De hoogte van deze kosten worden mede bepaald door het aantal geplaatste implantaten. Houdt u er rekening mee dat het huidige narcosetarief van € 299,- tijdelijk is. Neem daarom nu contact op om een afspraak te maken. Wij hebben op dit moment nog geen wachtlijsten.

Waarom kiezen voor DentalZorg?

  • U staat centraal tijdens de gehele behandeling, van begin tot eind.
  • Wij begrijpen dat de drempel naar een tandheelkundige behandeling voor u hoog ligt. DentalZorg helpt u geleidelijk aan over deze drempel heen te komen.
  • Dankzij ons tandtechnisch laboratorium gebeurt het ontwerpen en vervaardigen van het klikgebit in eigen beheer.
  • Eigen tandarts-implantoloog en prothese technici; U heeft dus geen doorverwijzing nodig.
  • Overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars en duidelijkheid over kosten en vergoedingen.
  • Duidelijke en transparante voorwaarden

Contactgegevens

Locatie Distelplein

Adres
Distelplein 16
1031 XH Amsterdam
Telefoon020-6352666

Locatie Kamperfoelieweg

Adres
Kamperfoelieweg 13
1032 HD Amsterdam
Telefoon020-6320728

Locatie Zaandam

Adres
Rustenburg 118
1506 AZ Zaandam
Telefoon075-6555500
WhatsApp06-26260100
Emailadresvragen@dentalzorg.nl

Maak een afspraak

Bel me terug

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:08.00-17.30 uur
Woensdag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten
* Door de weeks zijn we telefonisch bereikbaar vanaf 7:00 uur tot 17:50.

Hoe ziet een behandeling naar een klikgebit onder narcose er bij DentalZorg uit?

Onze narcosebehandelingen bestaan in het algemeen uit 4 stappen:

1. Consult bij tandarts-implantoloog

Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en stellen wij samen met u een behandelplan op. Blijkt dat u een extreme angst heeft voor de tandartsbehandeling en kunt u niet volgens de reguliere methode behandeld worden? Dan maken wij een vervolgafspraak bij de narcosecoördinator.

2. Intakegesprek

Tijdens dit gesprek neemt de narcosecoördinator samen met u de narcosebehandeling, kosten en instructies door. Verder wordt er een medische vragenlijst met u ingevuld. Na het invullen van deze lijst zal de anesthesioloog deelnemen aan het proces om te bepalen of u in aanmerking komt voor narcose. Bij een goedkeuring zal er een afspraak gemaakt worden om de behandeling onder narcose uit te voeren.

3. De behandeling

Samen met het narcoseteam zal de behandeling onder narcose uitgevoerd worden door de tandarts-implantoloog. De eerste fase is dat u in alle rust onder narcose wordt gebracht door de anesthesioloog. De tweede fase bestaat uit de behandeling. De derde fase is dat u na de behandeling uit de narcose gehaald wordt.

4. Nazorg

Nadat u ontwaakt na de behandeling wordt u onder begeleiding overgeplaatst naar een speciale ruimte om bij te komen. Als alle controles goed zijn en de anesthesioloog en de tandarts het verantwoord vinden, mag u met een begeleider naar huis.

Wilt u meer informatie of wilt u meteen een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem dan contact met ons op.

Contact
Whatsapp

Narcose Vragen & Antwoorden

Na het lezen van de informatie op onze pagina begrijpen wij dat u nog vragen heeft. Wij hebben daarom een overzicht opgesteld met de meest voorkomende vragen en antwoorden over het narcosetraject, de behandeling, de kosten en de nazorg.

Een eerlijk en helder advies

Omdat elk gebit anders is, vereist elke behandeling een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen naadloos aansluiten bij de tandheelkundige mogelijkheden en resultaten. Wij geloven daarnaast dat voor elke situatie een passende oplossing bestaat. Toch is het belangrijk voor u dat u weet waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en wat hiervan vergoed wordt.

Tijdens een eerste afspraak bespreken wij uw persoonlijke situatie, brengen wij uw behoeften en mogelijkheden in kaart. Na dit consult ontvangt u gelijk een begroting. DentalZorg geeft u graag een eerlijk en helder advies op maat.

Wat onze patiënten vertellen

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)