Tandarts N. Parolin
nl gb es it pt

Naam: Dhr. N. Parolin
Master of Science

BIG-reg.nr.: 99922021002

Functie: Tandarts

Nicola staat algemeen bekend als een vakkundige, empatische en behulpzame tandarts die altijd klaar staat om anderen te helpen. In 2009 heeft hij zijn opleiding afgerond aan de University of Padova, een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten in Europa. Daarna is hij in 2016 afgestudeerd als tandarts en is inmiddels al tien jaar actief in de mondzorg.

Nicola zijn affiniteit ligt bij onder andere wortelkanaalbehandeling, implantologie, Invisalign®-behandelingen en esthetiek.

Nicola spreekt naast Nederlands ook Engels, Italiaans, Portugees en Spaans. In zijn vrije tijd kookt en leest hij graag.

Wat zijn de ervaringen:

Tandarts

“Dhr N. Parolin is the best!! Very happy with him he is very patient and helpful!! Thanks !!”

Giorgio di Gregorio

“Uitstekende service van dokter Nicola Parolin, erg vriendelijk, en vooral dat er goede communicatie was omdat hij Spaans spreekt, over het algemeen tevreden over de behandeling in de kliniek, ik zou hem 100% aanbevelen.”

Brendy Villanueva

“Dentalzorg is de beste keuze geweest in heel mijn levensjaar. Bij deze wil ik dhr. Parolin uit de grond van mijn hart bedanken, hij heeft mijn angst voor de tandarts (die ik al 15 jaar lang heb) volledig weggenomen.”

W. Djuneady Swaleh

Tandarts

“Goede uitleg en goede behandeling voor mij in niet al te beste gebit. Er wordt goede zorg besteed aan het geen ik nog aan tanden en kiezen heb.”

P. Y. Hofman

Tandarts

“Dr. Nicola Parolin is a great professional. I completely recommend him.”

Sebastian Focaccio

Tandarts

“Heel tevreden over Nicolai! Wil voortaan alleen nog maar bij hem. Legt alles goed uit, gaat rustig te werk en is eerlijk en doet zijn werk uitstekend.”

Rebecca Janssen

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden?
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders