Narcose Tandarts ervaringen / reviews

Wij erkennen dat de stap naar de narcose tandarts voor extreem angstige patiënten niet altijd even makkelijk is. We zien bij onze behandelde narcose patiënten terug dat dit vaak enorm wordt uitgesteld. Angst, zenuwen en niet weten wat de verwachtingen zijn spelen hierbij een grote rol.

Om de stap naar een narcosebehandeling zo laagdrempelig mogelijk te maken, hebben wij de narcose ervaringen van onze patiënten verzameld, zodat ook andere angstige mensen tandheelkundig geholpen kunnen worden. Onze narcose patiënten geven onder andere aan dat ze veel eerder hadden moeten komen, aangezien het allemaal wel meevalt.

Hieronder kunt u de narcose ervaringen van onze narcose patiënten teruglezen.

Bekijk de ervaringen van onze narcosepatiënten

De narcosebehandeling bij DentalZorg heb ik als super ervaren! Ik ben super tevreden.

Ik woon in Friesland en daar konden ze me niet helpen. Toen heb ik in mijn omgeving een paar tandartsen gebeld, maar ik ben echt als de dood voor de tandarts. Dus ben daar eerlijk in geweest. Ik heb een afgebroken tand en kan zo niet aan het werk. Ik wilde daarbij geholpen worden, maar het liefst onder narcose. Ik werk dus in Amsterdam en toen heb ik mijn werkgever gebeld en gevraagd of hij nog adressen heeft en hij zei tegen mij om DentalZorg te bellen en ik kon meteen bij jullie terecht.

Uiteindelijk ben ik gewoon heel goed behandeld. Bij de eerste afspraak binnen de praktijk werd ik opgevangen door de tandarts en die ging in mijn mond kijken. Ik was heel bang en ik moest in de stoel liggen, maar tandarts Humprey stelde me echt gerust en legde goed uit wat hij ging doen. Vervolgens had hij een foto gemaakt en een week later lag ik in de stoel onder narcose.

Ze hebben mij ook de andere mogelijkheden gegeven. Ik wilde veel te snel dus daar hebben ze me een beetje in geremd en terecht. En zo zijn we in het traject gekomen van een kunstgebit. Ik was niet helemaal tevreden over de praktische kant van het kunstgebit, ik vond het niet prettig en met eten wilde het niet lekker. Dus toen zijn we een klikgebit traject gestart.

Met het gewone kunstgebit kon ik nog niet eten wat ik graag wilde eten. Bij bv. Het eten van een hard broodje kwam hij weer los te zitten. En daar wilde ik van af. Ik kon nooit een croissantje eten wat uit de oven kwam en dat is nu voorbij. En nou kan ik gewoon bijten, heerlijk!

Ik was denk ik een jongetje van een jaar of 7 dat ik in de tandartsstoel ben gedrukt en daarna ben ik nooit bij tandarts geweest en ik ben nu een man van 56. Ik heb zoveel pijn gehad om een tand eruit te rukken, met een tang. Ik heb de gekste dingen gedaan om van die pijn af te komen. Terwijl het hedendaags allemaal wel meevalt bij de tandarts

Ik heb kinderen en kleinkinderen en ik zeg nu tegen m’n kinderen van ga gewoon flink poetsen want dat is belangrijk want anders krijg je hetzelfde wat ik heb. Dan zeggen ze: wat jij hebt is heel mooi.

Cijfer: Uiteindelijk een 10, alleen als je een 10 geeft kan je het nergens meer verbeteren dus als ik een 9,5 kan geven die bedoeld is als een 10, als ik het zo mag zeggen.

Meneer J.R. Faber

Ik heb contact opgenomen met DentalZorg voor een narcosebehandeling, omdat niet iedereen dit aanbiedt. Zodoende heb ik jullie gevonden via het internet. Ik was erg angstig voor de tandarts. Ik hoef ook geen naalden in mijn tandvlees te hebben, dus geef mij maar narcose dan is het zo gebeurd.

Ik heb de narcosebehandeling als erg goed ervaren. Qua uitstraling is het sowieso een vooruitgang, maar het is wel even wennen en het is ook allemaal heel goed aan mij uitgelegd dat dit even kan duren. Mijn omgeving reageert er ook positief op. Mensen vinden mijn gebit mooi en zijn met name blij dat ik de stap heb genomen. Want een slecht gebit heeft natuurlijk ook effect op de rest van het lichaam.

Bij de tandarts ging het allemaal prima en alles werd ook goed uitgelegd. Ook als ik een drukplek had en belde kon ik altijd meteen terecht. Er is zeker wel een bepaalde drempel weggevallen. En ik zeg nu ook tegen iedereen om mij heen en ook tegen mijn kinderen: ga gewoon naar de tandarts en laat het niet zo ver komen, want je kan het beste je eigen gebit behouden. Kortom, Ik ben super tevreden!

Cijfer: 8+

Mevrouw D. Tjerks

Sowieso ben ik echt verschrikkelijk bang voor de tandarts, injecties en zo een beetje alles wat er gebeurt in de mond. Ik ben toen gaan googlen op internet en kwam Dentalzorg tegen. Van een collega had ik al gehoord dat jullie ook narcose doen en hoorde ik positieve verhalen. Mijn bovenkaak was nog wel goed, maar de onderkaak was gewoon niet meer goed en miste wat tanden.

Ik heb de narcosebehandeling als zeer prettig ervaren. Ik ben over het algemeen wel nerveus over wat er gaat gebeuren, maar de mensen om me heen waren zo lief en aardig. Alles wat ik wilde weten hebben ze echt op een hele lieve manier aan mij uitgelegd. Mijn complimenten voor jullie!

Toen het klaar was, was ik verbaasd dat het al voorbij was. Het ging heel snel allemaal. Ik ben na behandeling goed opgevangen en in rustkamer en mijn man mocht er ook bij. De napijn viel ook heel erg mee. Het gaat nu sowieso beter met mijn mond en ik heb ook het idee dat mijn kaak inmiddels goed is geslonken.

Ik merk wel met die prothese dat ik wat vrijer kan lachen en ook bij foto’s merk ik dat ik meer durf te lachen. Er is 100% een stukje zelfvertrouwen bijgekomen, dat zeker. Ik ben ook totaal niet bang meer voor de tandarts, totaal niet. Dus dat is alleen maar positief.

Cijfer: zeker een 10!

Mevrouw A.M. Vermeer

De drempel om naar de tandarts lag toch bijzonder hoog bij mij en er moest heel veel gebeuren. Ik was al zo lang niet naar de tandarts geweest. En ik heb altijd gezegd ik wil het doen, maar dan wel onder volledige narcose. Zodoende ben ik bij jullie terecht gekomen. Afstand in dit soort gevallen is totaal geen belemmering bij een keuze als dit, al moet je naar Frankfurt bewijze van spreken.

En ook omdat jullie gespecialiseerd zijn in angstgevallen en tandarts Milly luistert echt naar me en doet wat ik wil en niet alleen wat zij wil. Dat vind ik heel prettig. Ik vind ook dat het de bedoeling is voor een tandarts in deze situatie. Dat wil niet zeggen dat je niet je vak moet uitoefenen, maar ik vind het prettig dat de tandarts echt naar me luistert en doet wat ik op dat moment wil.

De narcosebehandeling heb ik uitstekend ervaren. Daar merk je maar heel kortstondig iets van. De dienstverlening was wel vrij klinisch, je zit natuurlijk in de normale wachtkamer en daar lopen natuurlijk wat mensen en dat is niet echt comfortabel.

Ik had verschillende verhalen gelezen over de eerste periode met een kunstgebit, dat het een ramp zou zijn bijvoorbeeld. Dat viel bij mij nog wel mee. Dat verschilt natuurlijk voor iedereen. Op het moment dat mijn volledige bovenkaak is getrokken, is daarna nog een gigantische hoeveelheid restmateriaal eruit gekomen. Dat was een minder prettige ervaring. Ik vroeg me in eerste instantie wel af of dat ze echt alles eruit hadden gehaald, haha.

Ik kijk nu wel echt positiever naar de tandarts. En dat komt ook door Milly. Ik zou jullie voor 100% aanbevelen. Ik zou nog met ze meegaan ook. Kijk het is echt split second he, op een moment besluit je om te gaan of niet te gaan om dat besluit te nemen. Het is natuurlijk ook een financieel plaatje waar mensen niet aan kunnen voldoen en dat is ook een drempel. Dat komt er gewoon bij kijken. Maar ik heb het gewoon besloten en heb doorgezet.

Cijfer: Ik geef DentalZorg een 9.

Anoniem

Ik was bij mijn eigen tandarts, maar mijn implantaat viel eruit en was met wortel en al los gekomen. Ik ben sowieso een angsthaas voor de tandarts. Ik had van mezelf wel een mooi gebit. Maar mijn andere tanden begonnen scheef te staan en de rest begon ook los te komen. Ook begonnen mijn kaken te slinken Als hun dat zouden doen dat zou dat in etappes gaan, eerst boven en daarna onder.

Toen ben ik gaan zoeken op internet en toen ben ik bij DentalZorg terecht gekomen. Ik kom zelf uit Purmerend en bij jullie was er geen wachtlijst. Alles is getrokken onder narcose en toen heb ik een noodgebit gekregen. Waarna we over zijn gegaan naar een klikgebit. Ik ben heel goed behandeld hoor, maar de angst blijft er toch zitten. Ik word heel goed behandeld en ik heb een goede band met het personeel bij jullie gekregen. Ik ben heel erg tevreden. Iedereen die er zit is altijd heel vriendelijk, ook de meiden bij de balie. De communicatie is heel erg prettig.

Cijfer: 9

Mvr. W.I. Floor Florisson

Ik had een heel slecht gebit. Mijn hele gebit moest getrokken worden en dat hoef ik niet mee te maken. Ik heb een bezoek aan de tandarts als kind zijnde al nooit als een pretje ervaren. En aangezien een reguliere behandeling geen optie was heb ik voor narcose gekozen.

Ik heb de narcosebehandeling als heel positief ervaren. Ik heb eigenlijk niets gemerkt. Ik was helemaal weg. De begeleiding uit de narcose en van de narcose coördinator was erg prettig.

De personen uit mijn omgeving vinden het resultaat erg mooi en zelf ben ik er ook tevreden over. Ik heb ook al iemand die heel bang is aangeraden om bij DentalZorg te gaan. Inmiddels heeft zij ook een kunstgebit en gaat het heel goed.

Cijfer: 9

R. Broertjes

Door mijn angst voor de tandarts durfde ik niet meer naar de tandarts te gaan. Ik had een slecht gebit die behandeld moest worden. Zodoende ben ik via een kennis bij DentalZorg terecht gekomen die ook met narcose bij jullie is behandeld.

De narcosebehandeling ging erg goed. Het ging allemaal heel snel. Ik hele lieve mannen om me heen en in de narcosekamer ook een hele lieve vrouw. De heer Reiner is ook een schat. Hij heeft aan de gebitsprothese gewerkt en heeft echt meegeholpen en meegewerkt. Hij heeft hartstikke zijn best gedaan daarbij. Vooral omdat wij Texel komen. En de dames bij de balie zijn echt schatten. Mijn dochter loopt ook bij jullie bij de tandarts en bij de ortho en dat gaat allemaal goed.

De reacties van mijn omgeving over mijn kunstgebit zijn positief. Iedereen vindt het er netjes uitzien. Ik wilde het zo natuurlijk mogelijk en dat is het ook geworden. Vroeger had ik een kleine overbeet en dat heb ik nu ook gewild. Dus het is een beetje mijn eigen mond, zoals het vroeger was. Ik heb al meerdere mensen doorverwezen naar Dentalzorg.

Cijfer: 9

Anoniem 

Ik zal heel eerlijk zijn. Ik heb een panische angst voor naalden. En vooral die dingen die in je mond gaan en die je niet kan zien. En ik zit altijd heel gespannen op de tandartsstoel dat ik soms van mijn stokje afging, niet vanwege de behandeling, maar puur alleen voor de naalden.

 

Hiervoor liep ik al bij een andere tandheelkundige centrum en die hebben hun uiterste best gedaan, maar uiteindelijk ging het om de tanden die aan de voorkant zitten. Mijn vader is al enige tijd patiënt bij DentalZorg en heeft een klikgebit. Hij raadde mij jullie aan en zei dat ik behandeld kon worden. Zodoende ben ik bij jullie geweest.

 

De narcosebehandeling is uitstekend verlopen. Geweldig, hoe het personeel ermee omging en de manier van de narcosebehandeling. Echt geweldig! Op een gegeven moment was ik weg en daarna werd ik wakker en alles was goed. Ik ben blij dat ik de beslissing heb genomen.

 

Ik kijk nu ook anders naar de tandarts. De spanning is er helemaal af. De behandeling waar ik zo gezegd mijn angst voor had is over. En als ik in de toekomst een beslissing neem voor een klikgebit, dan zal ik dat ook onder narcose bij jullie doen. Voorheen was het echt angstig voor de tandarts, waardoor afspraken maar bleef uitstellen puur alleen vanwege de naalden. En zelfs als ik heel kritisch ben kan ik ook geen minpunten bedenken.

 

Als ik een cijfer moet geven dan geef ik het allerhoogste wat ik kan geven, een 10!

R. Kallenbach

De reden dat ik de stap heb genomen om onder narcose te behandelen was omdat ik mij ontzettende schaamde over mijn gebit. Ik was bij jullie naar de tandarts geweest voor een controle afspraak en toen zei de tandarts dat mijn tanden los gaan zitten. Toen heb ik een prijsopgave laten maken en heb ik alles in werking gezet en informatie gekregen via de tandarts over de narcosebehandelingen. Ik wil namelijk liever niets van de behandeling meemaken, ik ben daar echt bang voor.

 

De narcosebehandeling heb ik als top ervaren. Ik ben er hartstikke blij mee. Ik zou het iedereen aanraden. Ik ben heel erg tevreden over DentalZorg Zaandam en hoe ze mij geholpen hebben en dat zeg ik heel eerlijk. Na de narcose was ik zo weg. Ik heb er helemaal niets van gemerkt, helemaal niets. Daarna ook geen last meer gehad.

 

Ik kijk nu ook wel anders naar de tandarts, in positieve zin. Heel erg positief eigenlijk. Het is echt een aanrader. Ik heb aan heel veel mensen aangeraden om naar DentalZorg te gaan. Ik verwijs echt heel veel mensen naar jullie toe. Ik krijg alleen maar complimenten dat het er heel goed uit ziet.

 

Cijfer: een 10! 

 

Mnr. R. Willemsen

Ik ben best wel bang voor de tandarts, omdat ik in het verleden een vervelende ervaring heb meegemaakt. Ik heb in het verleden een verdovingsprik gehad, wat niet goed werkte en helemaal naar mijn keel doorliep, waardoor ik een heel vervelend gevoel kreeg in mijn keel. Nu werd mijn gebit steeds slechter, omdat behandelen via de reguliere methode niet meer kon. Via de tandarts van DentalZorg werd mij geadviseerd om de behandeling onder narcose uit te laten voeren.

 

Ik heb de narcosebehandeling als prettig ervaren. Ik heb er niets van gemerkt. Het was voorbij, voordat ik het wist en wat ik ook heel fijn vond is dat mijn partner erbij mocht zijn, totdat ik sliep. De behandelaren en assistenten waren heel vriendelijk en stelde me op mijn gemak. Ik ga nu wel gewoon naar de tandarts. Ik heb nu alleen nog controle afspraken, dus het gaat heel goed.

 

Ik kijk nu ook met een rustiger gevoel naar tandarts en ik ga er ook met een beter gevoel naartoe. Maar ik weet niet als er nog iets gebeurt, of ik dan voor een verdoving zou gaan. Ik ben in ieder geval heel blij dat er een mogelijkheid is om onder narcose behandeld te worden.

 

Tegen andere mensen die angstig zijn, wil ik zeggen om het gewoon te doen. Voor de gehele narcosebehandeling zit ik toch wel op een 10, ook vanwege de prettige ervaringen van de behandelaren om me heen, zowel voor als na de behandeling.

 

Cijfer: 10

 

Mvr. A.D.B. van den Ancker

Ik had wel meer over de narcosebehandelingen gehoord. Via de tv had ik het gezien en had ik er weleens andere mensen over gehoord en ik vond dat het nu echt tijd was om wat aan mijn tandproblemen te gaan doen. Ik heb de narcosebehandeling als prima ervaren. Het is allemaal goed verlopen en ik heb geen last meer gehad. Alles was heel duidelijk uitgelegd.

 

Na de behandeling gaat het gewoon helemaal prima. Ik kan goed eten en drinken. Ik heb wel reacties gekregen van een paar vrienden. Die hebben ook een klikgebit en dat is ook bij jullie gebeurd en die zijn ook erg tevreden. Ik zal andere personen ook zeker adviseren om de narcosebehandeling bij DentalZorg te doen.

 

Als ik een cijfer moet geven dan wil ik wel een 10 geven, zo goed vind ik dat ik behandeld ben.

 

Mnr Colle

“Ik zat eerst bij een andere tandarts, maar die was een beetje te hardhandig. Ik ben als de dood voor naalden enz. En de manier van verdoven, daar werd ik gewoon bang van. Hij hield eigenlijk geen rekening met mijn angst. Hei zei nog van ‘stel je niet zo aan’. Toen ben ik na een hele lange tijd en een verwaarloosd gebit op zoek gegaan naar een andere tandarts want er moest gewoon iets gebeuren met mijn gebit.

 

Nu na de narcosebehandeling bij DentalZorg gaat het hartstikke lekker. Ik werd wakker na de behandeling en heb niets gemerkt eigenlijk. Ik heb niets meegekregen. Totaal geen angst. Hele aardige man ook bij de behandeling. Tot nu toe heb ik ook geen problemen gehad, geen pijn. Ik ben nog wel bang voor de tandarts, maar het grootste gedeelte is wel weggehaald. Ik durf nu wat meer naar de tandarts. Met mijn noodgebit durf ik ook weer te lachen, haha.

 

Andere personen zou ik het wel aanraden, want het haalt een stuk angst weg. Vroeger dacht ik als ik onder narcose ga, dan wordt ik niet meer wakker. Maar die angst is nu ook weg, helemaal foetsie. Ik dank u hartelijk voor het helpen van de mensen die bang zijn voor de tandarts.

 

Cijfer: een dikke 8. Voor mij echt gewoon perfect.”

 

Mvr. Klarenbeek

Wilt u ook graag onder narcose behandeld worden? Vanwege uw extreme angst voor de tandarts of andere redenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij een consult kunnen inplannen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u nog meer informatie over onze narcose behandelingen? Klik dan op “Meer informatie”.

Maak een afspraak
Meer informatie

“Nou, de reden dat ik contact heb opgenomen met jullie was dat mijn gebit dus slechter werd. Ik kreeg steeds vaker ontstekingen en daarbij komt dat ik heel erg bang ben voor de tandarts. Maar op een gegeven moment eet je een chocolaatje en geeft dat ontzettend veel pijn. Toen ben ik op het internet gaan zoeken naar de tandarts die onder narcose kan trekken en al snel vond ik jullie.

 

Ik heb de narcosebehandeling perfect ervaren. Voor die tijd goed ingelicht. Er waren ook dingen waar ik niet van op de hoogte was en dat is ook allemaal goed uitgelegd. En ook goed meegedacht met mij. Er werden onderliggende kiezen geconstateerd en daar ben ik op gewezen. Je voelt er niets van. En ik heb nooit nabloedingen gehad dus ik was er niet bang voor.

 

Met mijn kunstgebit gaat het nu goed. Ik heb er geen minuut spijt van. Ik krijg alleen maar geweldige reacties. Ik moet zeggen; het ziet er ook heel mooi uit, heel natuurlijk. Ik ben er heel blij mee. Ik kijk hetzelfde naar de tandarts als voorheen, maar natuurlijk minder angst, omdat je weet van er zit niets meer. Ik moet heus wel een keer terug om te laten opvullen of een drukpunt, maar dat doe ik gewoon.

 

Andere mensen in mijn omgeving heb ik ook echt doorverwezen naar jullie. Dat heb ik dus al meerdere malen meegemaakt. Ook dames die heel erg bang waren. Een van ze is echt heel mager en heeft een heel slecht gebit. Dus ik zei van ga er nu naar toe. Maar zij is dus ziek geworden omdat zij niet goed kon eten. Maar zo zijn er inderdaad mensen die ik spreek en die verwijs ik echt naar jullie, echt waar.

 

Cijfer: ruim een 9. echt. 
 

Mvr. Moes

“Ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb. Hele goede vrienden van mij zijn eerder bij DentalZorg onder narcose behandeld en door mond-tot-mond reclame kwam ik bij ze terecht. De reden voor de narcosebehandeling was omdat mijn gebit zodanig slecht was dat ik het toch wel noodzakelijk vond om het door goede tandspecialisten te laten behandelen. De reden voor het uitstellen van een tandartsbezoek is simpel: angst, angst, angst.

 

Ik ken ook mensen die zo een behandeling nodig hebben en die heb ik ook geadviseerd om bij jullie te gaan. En de ervaring die ik bij jullie heb gemaakt is 100%, helemaal niks te klagen. Mooier kun je niet krijgen. Al met al, het was gewoon fantastisch. Als ik een cijfer moest geven ervoor dan denk ik wel zeker een 9. Ik heb nu een noodgebit en iedereen denk dat het een echt gebit is. Dus positief.

 

Als ik nu naar de tandarts ga, voel ik me echt op me gemak. De mensen zijn op hun gemak. Ze zijn niet gespannen. Gewoon relax en weer gerust over straat. Ik had het in wezen veel eerder moeten doen.

 

Neem gewoon contact op met Dentalzorg in Zaandam. De narcosebehandeling valt ontzettend mee. Je krijgt een verdoving en daar voel je helemaal niets van. En dan krijg je daarna je gebit. Het is piece of cake. Ze zijn aardig, spontaan. Helemaal niet zenuwachtig.

 

Mnr. R.C. Beijerbacht

De reden dat ik contact heb opgenomen met DentalZorg is mijn angst voor de tandarts. Als ik naar mijn eigen tandarts ga, krijg ik heel snel angstaanvallen. Het was echt paniek in de tent dus ben ik opzoek gegaan naar een tandarts die me onder narcose kon behandelen.

 

Mijn ervaring onder narcose is heel goed geweest. Als het eenmaal gebeurd is dan ben je er meteen van af, want je merkt echt helemaal niets bij narcose. Ze hebben mij alles goed uitgelegd. Ik kreeg een verdoving, een kapje om mijn neus en ik was weg.

 

Ik kan nu weer gewoon normaal eten en ’s avonds koud drinken zonder dat mijn tanden pijn doen. Er zijn in totaal vier tanden getrokken en ze hebben aan de bovenkant zeven tanden gevuld. Ik kijk nog steeds hetzelfde naar de tandarts, alleen het idee DentalZorg en narcose is gewoon prettig.

 

Cijfer: 9
 

Mnr. van Heijningen

Ik was lang niet naar de tandarts geweest. Dat lag aan de angst. Ik was vooral extreem angstig voor injecties. En dat is dan ook de reden geweest dat ik uiteindelijk onder narcose ben behandeld. Ik kwam al snel bij DentalZorg. En het was eigenlijk gelijk prima, zonder problemen en de narcosebehandeling viel mij 100% mee.

 

Ik was wel al eerder in het ziekenhuis geweest voor narcose. Maar wat mij heel erg meeviel was dat ik geen last had van napijn. Ik had eigenlijk nergens last van gehad. Ook van de noodprothese heb ik weinig last gehad. Ik kreeg ook goede tips van tandtechnieker Rainer en mijn omgeving is heel erg positief over mijn nieuwe gebit.

 

Tegen anderen zou ik zeggen: ga naar DentalZorg in Zaandam. Mijn narcose ervaring is echt perfect geweest. Ga daar eens kijken, want als je onder narcose kan dan is, dan is dat wel heel goed voor angstige mensen. Ze zijn vriendelijk, kundig en je wordt heel goed geïnformeerd.

Cijfer: een dikke 8,5 

E.M.F.

“Vanwege de corona kon ik niet in het ziekenhuis onder narcose. Mijn boven- en ondergebit moesten in 1x getrokken worden. Ik kon alleen met een sulfiet-vrije verdoving geholpen worden vanwege een allergische reactie. Ik heb de narcosebehandeling als perfect ervaren. De aandacht die ik kreeg, ook tijdens de behandelingen en ook voor mijn allergieën, daar hebben ze rekeningen mee gehouden. Ze waren echt super lief.

 

Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen over mijn nieuwe gebit. Het was echt heel belangrijk vanwege mijn diabetici en allergieën dat mijn gebit eruit moest.

 

Tegen anderen zou ik zeggen: Zaandam, DentalZorg. Absoluut. Dat heb ik ook tegen mijn eigen tandarts gezegd, van als je ooit iemand door moet sturen, dan DentalZorg. Echt top!

Cijfer: 9,8

 Mvr. Kweldam

Ik heb zelfs een mijlpaal bereikt om zonder een verdoving te laten behandelen.

Ik heb bewust gekozen voor narcose. Ik was al 5 jaar, zo niet nog langer geleden, niet naar de tandarts geweest maar ik wist dat er veel moest gebeuren. Bij mijn vorige tandarts werd ik behandeld onder lachgas. Maar op een gegeven moment moest er zoveel gebeuren, waaronder een parodontitis behandeling, waardoor de kosten te hoog opliepen. Ik had er op dat moment ook geen last van. En die kosten erbij. Ik dacht , als ik er wel last van krijg, dan kom ik wel. Dat weerhield mij om verder behandeld te worden.

 

Uiteindelijk moest ik toch de keuze maken om mijn gebit voorop te zetten. Ik zag de commercial van DentalZorg voorbij komen en ik ben ze op gaan zoeken. Ze zaten redelijk in de buurt. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt en tijdens de controle bleek inderdaad dat ik behandeld moest worden voor onder andere een wortelkanaalbehandeling.

 

Ik heb mijn behandeling bij DentalZorg heel positief ervaren. De mensen waren erg deskundig. Je komt natuurlijk stijf van de stress op de eerste afspraak binnen stappen. Maar ze stelde me echt op mijn gemak. Er werden gelijk röntgenfoto’s gemaakt en toen bleek al snel dat ik twee wortelkanaalbehandelingen nodig had. Ik had ook geen gevoel in een aantal tanden en een kies brokkelde steeds verder af. Er moest nu dus echt wat aan gebeuren.

 

Voor mij is een grote stap vooruit dat ik nu zonder verdoving een behandeling kan laten doen. Ik vind het nog steeds spannend maar deze spanning is al gelukkig veel minder geworden. Ik zou DentalZorg zeker aanraden als je onder narcose moet en het is financieel gezien haalbaar.

Cijfer: dikke 9+
 

Mnr. Dekker

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)