Wat is een implantaat?

Implantaten fungeren als een kunstwortel en vormen daarmee de basis van een kroon, brug of kunstgebit. Een tandimplantaat vervangt de originele tandwortel en wordt doorgaans als een schroef in een kaak wordt bevestigd. Tandimplantaten dienen daarom ter vervanging van een of meerdere tanden en/of kiezen, en houden een kroon, brug of klikgebit op zijn plek.

Implantaten worden gemaakt van een lichaamsvriendelijk materiaal, meestal van titanium dat soms van een keramische deklaag wordt voorzien. Dit zorgt ervoor dat de implantaat zeer sterk, natuurgetrouw en duurzaam is, waardoor het doorgaans een leven lang meegaat.

 

Wanneer kan de tandarts het advies geven voor een implantaat?

In sommige situaties is een tand of het hele gebit zo erg bedorven dat reparatie hiervan niet meer mogelijk is. Tanden of kiezen kunnen zo erg beschadigd zijn dat deze hun functie niet meer kunnen uitoefenen. Soms kan het ook zo zijn dat een tand of kies is gesneuveld tijdens een ongeluk. In al deze situaties zijn implantaten de uitstekende oplossing.

Er zijn verschillende situaties denkbaar dat u overweegt om implantaten te nemen. U loopt bijvoorbeeld al jaren te twijfelen om een tand- of kiesimplantaat te nemen vanwege een leegte tussen uw tanden of kiezen. Of u heeft al een kunstgebit maar u wilt graag overstappen op een klikgebit op implantaten omdat uw kunstgebit niet meer goed past.

 

Implantaat plaatsen onder narcose

Bent u of kent u iemand die een implantatenbehandeling nodig heeft, maar extreem angstig is voor de behandeling en niet volgens de reguliere behandelingsmethode geholpen kan worden? U kunt nu de eerste stap zetten door te kiezen voor een implantaten behandeling onder narcose bij Dentalzorg. Wij zorgen samen met u dat deze behandeling plaatsvindt.
U loopt bijvoorbeeld al jaren te twijfelen om een tand- of kiesimplantaat te nemen. Of u heeft al een kunstgebit maar u wilt graag overstappen op een klikgebit op implantaten. Dentalzorg kan daar samen met u wat aan gaan doen.

 

Implantaten in combinatie met verschillende behandelingen

DentalZorg wil u graag een compleet pakket van medische zorg en dienstverlening bieden. Wij hebben vrijwel alle specialisten onder een dak. Hierdoor kunnen wij verschillende tandheelkundige behandelingen uitvoeren onder narcose:

Wij kunnen de volgende behandelingen in onze praktijk onder narcose uitvoeren:

 

Speciale aanbieding bij DentalZorg: De totale narcosekosten voor € 299,- in combinatie met een behandeling van eigen tanden en kiezen naar een klikgebit.

DentalZorg betaalt bij deze narcosebehandeling een groot gedeelte van de kosten voor de narcose zelf om de tandheelkundige zorg toegankelijker te maken. De kosten van de tandheelkundige behandeling staan los van de narcosekosten. Houdt u er rekening mee dat het huidige narcosetarief van € 299,- tijdelijk is. Neem daarom nu contact op om een afspraak te maken. Wij hebben op dit moment nog geen wachtlijsten.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Bekijk ervaringen

Contactgegevens

Locatie Distelplein

Adres
Distelplein 16
1031 XH Amsterdam
Telefoon020-6352666

Locatie Kamperfoelieweg

Adres
Kamperfoelieweg 13
1032 HD Amsterdam
Telefoon020-6320728

Locatie Zaandam

Adres
Rustenburg 118
1506 AZ Zaandam
Telefoon075-6555500
WhatsApp06-26260100
Emailadresvragen@dentalzorg.nl

Maak een afspraak

Bel me terug

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:08.00-17.30 uur
tot 20.00 uur in Zaandam
Woensdag:08.00-17.30 uur
tot 20.00 uur in Zaandam
Dinsdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten!
* Door de weeks zijn we telefonisch bereikbaar vanaf 7:00 uur tot 17:50.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nllogo npcf mobileDentalZorg, locatie Zaandam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen.

Tandarts-implantoloog mw. S.F. Abdoel, MSc

Onze tandarts-implantoloog mevrouw Abdoel is in 2012 afgestudeerd aan de VU met als specialisaties parodontologie en implantologie. Na haar afstuderen hield zij zich intensief bezig met cursussen bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) en is zij geregistreerd bij de NVOI als kandidaat tandarts-implantoloog.

Mevrouw Abdoel heeft veel complexe tot zeer complexe succesvol behandelingen uitgevoerd, van een standaardprothese of kroon voor de onderkaak tot verscheidene chirurgische ingrepen in de bovenkaak. Bij mevrouw Abdoel staat u als patiënt altijd centraal en denkt met u mee. Tijdens een adviesgesprek vertelt zij u graag wat implantaten voor uw gebit kunnen betekenen.

Tandarts-Implantoloog S. Abdoel
MW. DRS. S.F. ABDOEL

Tandarts-implantoloog
Big: 39916229002

Waarom is de narcosebehandeling bij DentalZorg zo toegankelijk?

Bij de narcosebehandeling betaalt DentalZorg een gedeelte van de narcosekosten zelf om tandheelkundige zorg toegankelijker te maken. Veel mensen lopen rond met een zeer zorgelijk gebit, deze mensen schamen zich om te lachen en kunnen uit angst de reguliere tandartsbehandelingen niet aan. Wij willen dat ook deze mensen de tandarts kunnen bezoeken.

Houdt u er rekening mee dat de huidige narcose prijzen tijdelijk zijn. Neem daarom nu contact op om een afspraak te maken. Wij hebben op dit moment nog geen wachtlijsten.

NarcoseTandarts in Zaandam

Narcosebehandelingen voeren wij uit in onze tandartspraktijk in Zaandam. Hiervoor hebben wij twee moderne en professionele behandelkamers gereed gemaakt. Ons narcoseteam bestaat uit zeer ervaren anesthesiologen en behandelt al meer dan 15 jaar binnen de tandheelkunde onder narcose.

De anesthesioloog bewaakt uw vitale functies tijdens de behandeling zoals uw ademhaling, hartslag en bloeddruk. De praktijk bevindt zich in het centrum op vijf minuten afstand van het station. Zo zijn wij makkelijk te bereiken voor patiënten buiten Zaandam.

NarcoseTandarts in Amsterdam

U bent natuurlijk in Amsterdam welkom voor een narcose consult. Op basis van dit consult kunnen wij kijken wat uw behoeften zijn en of een behandeling onder narcose bij de tandarts mogelijk is. Voor de narcosebehandeling zelf zullen wij u doorverwijzen naar onze tandartspraktijk in Zaandam.

Wat zijn de kosten van een implantaat bij Dentalzorg?

Wat een implantaat kost, verschilt sterk per behandeling. Ook de vergoedingen van implantaten hangen volledig van uw persoonlijke situatie af. In principe worden tandimplantaten alleen volledig uit de basisverzekering vergoed wanneer u helemaal tandeloos bent. Wel worden de kosten dan met uw wettelijke eigen risico verrekend. Als u niet helemaal tandeloos bent, dan worden implantaten niet of slechts ten dele vanuit uw aanvullende tandverzekering vergoed. De prijzen en de vergoedingen van een implantaat uit een aanvullende verzekering verschillen echter sterk per zorgverzekeraar.

Een eerlijk en helder advies

DentalZorg richt zich naar de landelijk vastgestelde tarieven voor tandheelkundige zorg. Een compleet overzicht van de actuele tarieven is op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit te vinden. Omdat elk gebit anders is, vereist het ook een individueel behandelplan. Tijdens een consultatie bespreken wij uw persoonlijke situatie, geven wij u inzicht in het behandelplan en maken wij een begroting voor u op. DentalZorg geeft u graag een eerlijk en helder advies op maat.

Wat onze patiënten vertellen:

Lees meer over de ervaringen van andere patiënten die bij DentalZorg onder narcose behandeld zijn.

Onze patiënten geven ons gemiddeld een 9 en daar zijn wij heel erg trots op!

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)