Kunstgebit rebasing in Amsterdam Noord en Zaandam

Een kunstgebit rebasing bij DentalZorg

DentalZorg heeft zich onder andere gespecialiseerd in het rebasen van volledige en gedeeltelijke kunstgebitten. In tegenstelling tot veel andere praktijken hebben wij een eigen laboratorium en tandtechnici in huis. Hierdoor kunnen wij een rebasing snel, efficient en vakkundig voor u uitvoeren. In vrijwel alle gevallen kunt u uw prothese dezelfde dag weer dragen.

Wij rebasen alle protheses zoals:

  • Kunstgebit, volledig en gedeeltelijk
  • Klikgebit, volledig en gedeeltelijk
  • Klikgebit met drukknoppen
  • Frame prothese

Wanneer is een rebasing van uw kunstgebit nodig?

Er zijn in twee situaties wanneer uw prothese een rebasing nodig heeft:

  • U heeft onlangs een nieuw kunstgebit gekregen. Dit kan een vervangende prothese zijn of een nieuw kunstgebit nadat uw tanden en kiezen getrokken zijn. Na een bepaalde periode van het trekken van uw tanden en kiezen, beginnen uw kaken te slinken, oftewel dunner te worden. In de eerste periode van uw eerste kunstgebit zult u al gauw merken dat door het slinken de kunstgebit zijn pasvorm verliest.
  • U heeft al een lange periode een kunstgebit maar u bent al erg lang niet naar de tandarts geweest voor een controle van uw kunstgebit. Doordat de kaken blijven slinken kan er speling ontstaan. Daarnaast kan de prothese verouderd raken.

De kosten en vergoeding van een rebasing

De kosten van een rebasing worden vaak voor 90% vergoed worden vanuit het basispakket. Dit houdt in dat u geen aanvullende verzekering hiervoor nodig heeft. Stel dat u een aanvullende tandartsverzekering heeft, is het mogelijk dat de volledige rebasing behandeling vergoed wordt. Wij adviseren u altijd om bij uw zorgverzekeraar te informeren over wat u wel en niet vergoed krijgt. Heeft u een eigen bijdrage? Dan ontvangt u van ons factureringsbedrijf Infomedics een factuur hiervoor.

Zit uw kunstgebit los of pijnlijk in de mond? En wilt u uw kunstgebit laten rebasen?

Heeft u last van uw kunstgebit, voelt deze niet prettig of heeft u last van drukplekken? Wacht dan niet te lang. Een behandeling bij Dentalzorg is binnen één dag verzorgd. U kunt op afspraak langskomen bij onze tandarts en wij gaan gelijk voor u aan de slag. In de ochtend maken wij een nieuwe afdruk van uw gebit. Daarna zullen wij gelijk overgaan tot het rebasen van uw kunstgebit. In de middag kunt u uw vernieuwde prothese alweer ophalen. Dit geldt voor een rebasing van alle kunstgebitten en voor zowel het onder- als het bovengebit.

Bij reparaties of een rebasing zullen wij altijd van te voren met u afspreken hoe het traject eruit ziet en hoelang dit duurt. Is uw kunstgebit aan vervanging toe? Dan kunt u ook bij DentalZorg terecht voor de vervaardiging van een nieuwe prothese. Dankzij ons eigen tandtechnisch laboratorium kunnen wij kwalitatieve en hoogwaardige kunstgebitten leveren op korte termijn.

Bekijk hieronder onze algemene contactgegevens.

Wilt u meer informatie of wilt u meteen een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem dan contact met ons op.

Contact
Whatsapp

Kunstgebit rebasen in Amsterdam

Voor een rebasing in Amsterdam bent u welkom op beide vestigingen. Wanneer u voor 10.30 uur de prothese in levert, kunt u deze na 16.30 uur dezelfde dag weer ophalen. De heer A. Diaz is uw tandtechnisch specialist op het Distelplein.

Adres
Distelplein 16
1031 XH Amsterdam
Telefoon020-6352666

Kunstgebit rebasen in Zaandam

In Zaandam bevindt zich ons tandtechnisch laboratorium. Wanneer u voor 10.30 uur de prothese in levert, kunt u deze na 16.30 uur dezelfde dag weer ophalen. De heer R. Schmidt is uw tandtechnisch specialist op de Rustenburg in Zaandam.

AdresRustenburg 118
1506 AZ Zaandam
Telefoon075-6555500

Plan uw route

Bekijken in Google Maps:

Distelplein 16, Amsterdam Noord

Kamperfoelieweg 9, Amsterdam Noord

Rustenburg 108, Zaandam

Beide tandartspraktijken zijn gelegen bij het Mosplein. Op het Mosplein stoppen de bussen 34 en 35, van af Amsterdam CS. Vanaf Zaandam CS kunt u bus 391 nemen. Er zijn meerdere betaalde parkeerplekken in de regio.

Bekijk ons team van specialisten

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)