Gebitsrenovatie Amsterdam Noord en Zaandam

Gebitsrenovatie, de weg naar een mooi en functionerend gebit

Heeft u last van uw gebit vanwege ontbrekende, scheve of gele tanden? Of heeft u de zorg voor uw gebit een lange tijd verwaarloosd en zoekt u een oplossing hiervoor? Een gebitsrenovatie bij DentalZorg is dan een uitstekende uitkomst voor het herstel van uw gebit.

Dentalzorg beschikt over de nodige ervaren specialisten die met de juiste behandeltechnieken u graag weer laten glimlachen zonder enige vorm van schaamte. Wij hebben niet alleen tandartsen, maar ook mondhygiënisten, tandarts-implantologen, een parodontoloog én daarnaast een eigen tandtechnisch laboratorium. En dit alles onder één dak. Hierdoor kunnen wij u vakkundige en kwalitatieve tandheelkundige behandelingen aanbieden op een korte termijn en tegen een scherp tarief.

Wij vinden het belangrijk dat u de beste behandelaar krijgt voor de gebitsrenovatie die het beste aansluit bij uw situatie. Daarom beginnen wij bij de eerste kennismaking al met het vaststellen van uw wensen en behoeften. Bij het eerste consult met de tandarts wordt de staat van uw gebit en de mondgezondheid in kaart gebracht. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Dit consult geeft u ook een beeld van de kosten en het behandeltraject.

Een gebitsrenovatie bij DentalZorg

Een gebitsrenovatie bij DentalZorg is te onderscheiden in verschillende soorten behandelingen. Denk hierbij aan:

Herstellen van een verwaarloosd gebit

Verder kunt u ook bij ons terecht voor behandelingen als een wortelkanaalbehandeling en het restaureren van een enkele (afgebroken) tand of kies. De behandeling die bij uw persoonlijke situatie past wordt mede bepaald door de staat van uw gebit en de wensen die u heeft voor uw gebit. Voor extreem angstige patiënten met een grote behandelachterstand die niet via de reguliere behandelmethode behandeld kunnen worden, is er ook de mogelijkheid voor een gebitsrenovatie onder narcose.

Gebitsrenovatie behandelingen bij DentalZorg

Facings

Lees meer

Kronen en Bruggen (op implantaten)

Lees meer

Implantaten

Lees meer

Volledig kunstgebit

Lees meer

Gedeeltelijk kunstgebit

Lees meer

Orthodontie

Lees meer

Wat zijn de kosten voor een gebitsrenovatie?

Gebitsrenovaties verschillen per persoon en gebitssituatie en zijn daarbij ook afhankelijk van welke soort behandeling er wordt uitgevoerd. Wij kunnen daarom nooit zonder consult een bedrag vaststellen. Wij begrijpen dat u niet voor onverwachtse hoge bedragen wilt komen staan. Wij zullen altijd proberen om rekening te houden met uw financiële situatie. Tijdens het eerste consult zal de tandarts na het opmaken van het behandelplan u uitvoerig informeren over de kosten van uw individuele behandeling(en).

Vergoeding vanuit de verzekering

De meeste tandartskosten worden vergoed middels een aanvullende tandartsverzekering. Onder tandartskosten vallen onder andere de kosten voor de extracties, vullingen, kronen en brugwerk, implantaten en het opstellen van het behandelplan. Er zijn een aantal behandelingen die vanuit de basisverzekering gedeeltelijk vergoed worden, zoals een volledig kunstgebit en in sommige gevallen implantaten in een tandeloze kaak.

Maak een afspraak

Gebitsrenovatie onder Narcose

Een gebitsrenovatie kan erg uitgebreid zijn. Vooral wanneer het gebit al jaren niet goed is onderhouden. Dit kan verschillende redenen hebben. De voornaamste reden die onze patiënten aangeven is angst voor de tandarts. De drempel om naar de tandarts te gaan, wordt hiermee steeds hoger. Wij kunnen deze extreem angstige patiënten voorzien van een gebitsrenovatie onder narcose wanneer er echt geen andere mogelijkheid is.

Gelukkig hebben wij genoeg ervaring met extreem angstige patiënten. We zien dan uiteindelijk ook dat de meeste patiënten die kennis maken met DentalZorg de behandelingen ondergaan zonder narcose. Onze behandelaren helpen u graag om u angst te overwinnen. Zij zullen er dan ook alles aan doen om u op uw gemak te laten voelen. U kunt bij onze vestiging in Zaandam terecht voor onze narcosebehandelingen.

Wilt u meer weten over onze narcosebehandelingen?

Lees meer
Bekijk ons team van tandheelkundige specialisten

Wilt u meer informatie of wilt u meteen een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem dan contact met ons op.

Contact
Whatsapp

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:
08.00-20.00 uur
Woensdag:08.00-20.00 uur
Donderdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten
* Door de weeks zijn we telefonisch bereikbaar vanaf 7:00 uur tot 17:50

Openingstijden

Bekijken in Google Maps:

Distelplein 16, Amsterdam Noord

Kamperfoelieweg 9, Amsterdam Noord

Bekijken in Google Maps

Beide tandartspraktijken zijn gelegen bij het Mosplein. Op het Mosplein stoppen de bussen 34 en 35, van af Amsterdam CS. Vanaf Zaandam CS kunt u bus 391 nemen. Er zijn meerdere betaalde parkeerplekken in de regio.

Waarom kiezen voor een gebitsrenovatie DentalZorg?

  • U staat centraal tijdens de hele behandeling voor een gebitsrenovatie. Wij geven u de volledige aandacht die u verdient. Tijdens de eerste afspraak gaan wij al gelijk voor u aan de slag.
  • Eigen tandtechnisch laboratorium: ontwerp en vervaardiging gebeurt in eigen beheer door onze specialisten.
  • Eigen tandarts-implantoloog en prothese technici, u heeft hierdoor geen doorverwijzing nodig voor een uitgebreide gebitsrenovatie. Uw behandeling wordt hierdoor aanzienlijk versneld.
  • Contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, duidelijkheid over kosten en vergoedingen.
  • Duidelijke en transparante voorwaarden.

Een eerlijk en helder advies

Omdat elke gebitsrenovatie anders is, vereist elke behandeling een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen voor de gebitsrenovatie naadloos aansluiten bij de tandheelkundige mogelijkheden en resultaten. Wij geloven daarnaast dat voor elke situatie een passende oplossing bestaat. Toch is het belangrijk voor u dat u weet waar u aan toe bent, wat de kosten zijn van de gebitsrenovatie en wat hiervan vergoed wordt.

Tijdens een eerste afspraak bespreken wij uw persoonlijke situatie, brengen wij uw behoeften en mogelijkheden in kaart. Na dit consult ontvangt u meteen een begroting van de gebitsrenovatie. DentalZorg geeft u graag een eerlijk en helder advies op maat.

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)