rainer schmidt prothese specialist
Dentist Amsterdam Noord
tandtechniek o eser 800x531 1

DentalZorg, al 30 jaar lang specialist in tandheelkunde

DentalZorg is een professionele tandheelkundige organisatie (1988) en heeft drie tandartspraktijken in de regio’s Amsterdam en Zaanstreek-Waterland. Binnen ons tandheelkundig centrum bieden wij alle reguliere tandheelkundige behandelingen en beschikken over een tandtechnisch laboratorium. Een team van circa 70 medewerkers zet zich dagelijks in om u zo goed mogelijk te behandelen.

Geregistreerde (BIG) tandartsen

DentalZorg werkt met BIG-geregistreerde tandartsen en specialisten. De meesten van hen hebben hun opleiding in Nederland genoten. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is een Nederlandse databank, waarin alle officieel erkende gezondheidswerkers staan geregistreerd. Het register is opgericht op grond van de Wet op de beroepen in de gezondheidszorg. Alleen wie in het register staat ingeschreven, is door de Wet bevoegd deze beschermde titel te voeren. Het BIG-register is een 11 cijferig nummer en geldt naast tandartsen onder meer voor: artsen, apothekers, fysiotherapeuten en verpleegkundigen.

Eigen tandtechnisch laboratorium

DentalZorg heeft een eigen tandtechnisch laboratorium. Hierdoor zijn wij in staat om u snel te kunnen helpen bij het  vervaardigen van gebitsprotheses in het algemeen en kronen en bruggen in het bijzonder. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd (klaar-terwijl-u-wacht-principe). Complexe reparaties worden in overleg zo snel mogelijk uitgevoerd. Wij garanderen een hoge kwaliteit op al onze gebitsprotheses.

Duidelijke afspraken met zorgverzekeraars

Wij weten zelf hoe prettig het is om in uw eigen taal met een specialist te kunnen praten. Verder hebben wij met een groot aantal zorgverzekeraars goede afspraken gemaakt, wat u weer een hoop rompslomp scheelt. Het is fijn om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de communicatie met uw verzekeringsmaatschappij. Als u contact met ons opneemt, dan vertellen wij u graag meer hierover. Wist u dat u ook veel voordelen kunt opstrijken, als u zich nu bij ons inschrijft? Wat dacht u van een gratis controle van uw kunstgebit?

Welke behandelingen zijn er?

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)