Smile Assessment

Voor wie is de Invisalign® behandeling?

null

Ontdek wat Invisalign® transparante aligners hebben betekent voor glimlachen.

Zet vandaag nog jouw eerste stap!

Invisalign Smile Assessment voor mijn kinderen

Voor uw kind

Image of Invisalign case for aligners

Wil je weten of een Invisalign®-behandeling de juiste oplossing voor jou is?

Doe vandaag nog de Invisalign® Smile Assessment!

 

Dit revolutionaire systeem maakt gebruik van geavanceerde technologie om een persoonlijk behandelplan op te stellen waarmee je de glimlach kunt krijgen die je altijd al zou willen.

Met de Invisalign® Smile Assessment kun je genieten van een probleemloze ervaring zonder vieze afdrukken of oncomfortabele metalen beugels. In plaats daarvan krijg je een serie heldere, op maat gemaakte aligners die je tanden geleidelijk in de gewenste stand zetten.

Het Invisalign-systeem is niet alleen vrijwel onzichtbaar, maar ook comfortabeler dan een traditionele beugel. De transparante aligners zijn gemaakt van een gladde, BPA-vrije kunststof die je wangen of tandvlees niet zullen irriteren. Bovendien kunt u ze gemakkelijk verwijderen tijdens het eten, poetsen en flossen.

Om te beginnen gaat u naar de Invisalign® website en doet u de snelle en eenvoudige Smile Assessment. Deze online tool helpt u te bepalen of een Invisalign-behandeling geschikt is voor u en geeft u een schatting van de behandelingsduur en de kosten voor Invisalign®.

Maar geloof ons niet op ons woord – Invisalign heeft miljoenen mensen geholpen hun droomglimlach te bereiken. Volgens de Invisalign website: “meer dan 10 miljoen mensen wereldwijd hebben hun glimlach getransformeerd met Invisalign, en het aantal groeit dagelijks”.

Dus waar wacht je nog op? Doe vandaag nog de Invisalign Smile Assessment en begin uw reis naar een mooie, zelfverzekerde glimlach!

Bekijk ons team

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders