Naam: Mw. Preethi K.M

Functie: Paro- en preventieassistente

Preethi is een ervaren Paro- preventieassistente met meer dan 4 jaar praktijkervaring, is zij bedreven in het behandelen van patiënten van alle leeftijden in diverse klinieken. Haar uitstekende vaardigheden op het gebied van klantbehandeling, diagnostiek en assistentie stellen haar in staat om complexe procedures helder uit te leggen aan haar patiënten. Ze hecht veel waarde aan details bij het aanpakken van de specifieke problemen van elke patiënt. Haar expertise omvat een breed scala aan behandelingen, zoals tandextracties, mondhygiëne, restauraties en verschillende soorten protheses. Daarnaast zet ze zich actief in voor het organiseren van gezondheids- en bewustwordingssessies en kampen in nabijgelegen gebieden. Haar behaalde diploma is geëvalueerd en komt overeen met een bachelor in het wetenschappelijk onderwijs in de richting tandheelkunde, zoals erkend in Nederland.

Ze spreekt vloeiend Engels en Indiaas. In haar vrije tijd houdt Preethi zich bezig met sporten zoals badminton en het lezen van boeken.

Preethi
in gb

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden?
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders