DentalZorg interview met Louis Martins over totaal extractie en prothese

” Sommige mensen die zeggen tegen me: als je me het niet zegt dat je een prothese draagt. zou ik het niet weten. Want het zit gewoon perfect. “

DentalZorg interview met Louis Martins over totaal extractie en prothese profiel

Mr Louis

Gebitssituatie:

  • Jarenlang verslechterd gebit
  • Traumatische ervaringen met vorige tandarts

Oplossing:

  • Totaal extractie
DentalZorg      Kunt u zich voorstellen?
    Mijn naam is Louis, oorspronkelijk afkomstig uit Suriname, en ik heb meer dan 50 jaar in Europa gewoond. Gedurende mijn leven heb ik in verschillende landen gewoond en gewerkt, maar nu ben ik met pensioen en geniet ik volop van het leven.
DentalZorg      Wat was de staat van uw gebit?
Louis 

 

  Als kind had ik een zeer nare ervaring met een tandarts die een gezonde kies had getrokken, waardoor ik getraumatiseerd raakte. Ik liep lange tijd rond met een slecht gebit, tot op een dag mijn moeder me vroeg om iets aan mijn gebit te laten doen voor haar verjaardag. Dat was het moment waarop ik de moed bij elkaar raapte en besloot mijn gebit te vernieuwen met een prothese bij DentalZorg. Ik ben erg blij met deze keuze en heb een zeer positieve ervaring gehad.
DentalZorg      Hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Louis    Een vriendin van mij, die in Zaandam woont, raadde me aan om naar een uitstekende tandarts in de buurt te gaan. Ze vertelde me dat het hier laagdrempelig was en dat ze zelf een geweldige ervaring had gehad. Na haar aanbeveling besloot ik ook naar DentalZorg te gaan voor mijn tandheelkundige zorg.
DentalZorg    Hoe verliep de behandeling?
Louis    Het ging eigenlijk heel vlot. Toen ik hierheen kwam, zaten mijn tanden praktisch al los. Dus het moest zo gedaan worden dat ik eerst de bovenkant eruit moest laten halen, en dat was snel gebeurd. Ze hadden al een prothese klaar, dus kreeg ik meteen een bovenprothese. Daarna maakten ze een afspraak om de onderkaak aan te pakken, wat wat moeizamer was vanwege een hardnekkige verstandskies. Maar de tandarts was heel vakkundig. Ik kreeg wel wat hechtingen, maar alles verliep zonder problemen. Binnen twee weken waren alle wonden genezen. Na ongeveer 7 à 8 maanden kreeg ik mijn definitieve prothese. Er waren slechts enkele drukplekken, die de tandarts of tandtechnicus snel verhielpen. Nu zit mijn prothese perfect en heb ik helemaal geen last meer.
DentalZorg    Hoe verliep onze communicatie?
Louis    Ik moet zeggen, alle afspraken die ik maakte, werd ik ook via SMS herinnerd wanneer ik naar de volgende behandeling moest komen. Hier aan de balie zijn ze heel vakkundig en ik moet zeggen, perfect. Het werkt heel goed, de communicatie en het contact met de mensen aan de balie verliep vlekkeloos. Ik ben tevreden.
DentalZorg    Wat vindt u van de verhouding tussen prijs en kwaliteit?
Louis    Ik mag zeggen dat hoewel ik geen ervaring heb met andere tandartsen hier in Nederland, door mijn verzekering bij het Zilveren Kruis een groot deel van de behandeling werd vergoed. Dus ik hoefde maar een klein percentage van het totaalbedrag te betalen. Ik moet eerlijk zeggen dat de service en de behandeling die ik heb gekregen echt de moeite waard zijn, zonder twijfel.

 

DentalZorg    Heeft u complimenten gehad over uw gebit?
Louis    Ja, een heleboel mensen zeiden tegen me dat mijn gebit slecht was, maar dit is echt geweldig hoe mijn gebit er nu uitziet. Sommige mensen zeggen zelfs dat als je me niet vertelt dat ik een prothese draag, ze het niet zouden weten, want het zit gewoon perfect en ik heb er helemaal geen last van.
DentalZorg    Zou u ons aanbevelen aan anderen?
 

Louis 

 

  Dat doe ik nu al, en ik ben er zeker van dat ik anderen zal aanbevelen. Vandaag heb ik al een nieuwe klant hierheen gebracht, en binnenkort zal ik ook mijn broer hier naartoe brengen. Hij heeft nog steeds geen goede tandarts of tandtechnicus gevonden om een goede prothese voor hem te maken.
DentalZorg    Wat wilt u nog delen over uw ervaring?
Louis    “Uhm, ja, ik heb zelfs een groot netwerk van mensen met verschillende achtergronden, waaronder Spaans- en Portugeessprekende mensen, waaronder Brazilianen, die nu allemaal hier in Nederland wonen. Ik zou deze mensen adviseren, als ze iemand nodig hebben om hen te begeleiden naar een goede tandarts, dan kan ik die persoon zijn. Ze zijn welkom bij mij, en ik zal ze begeleiden om een goede ervaring te hebben bij deze tandartspraktijk, DentalZorg.”