NarcoseTandarts in Amsterdam Noord en in Zaandam

Angst voor de tandarts komt vaker voor dan u wellicht denkt en dit is zeker niet ongewoon. Door de angst voor de tandarts kan het gebeuren dat u al jaren lang de tandarts heeft vermeden. Hierdoor worden periodieke controles overgeslagen met als gevolg gebitsproblemen.

Bij mensen met een extreem hoge angst is een behandeling bij de narcosetandarts vaak de enige mogelijkheid om van de pijn af te komen of de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Een ander voordeel van een behandeling bij de narcosetandarts is dat lange behandelingen in een keer uitgevoerd kunnen worden. Tijdens de behandeling bij de narcosetandarts merkt en voelt u niets.

Dentalzorg wil de narcosebehandeling voor de extreem angstige mensen toegankelijk maken, zodat zij ook met een mooi en gezond gebit kunnen rondlopen. Daarom bieden wij op dit moment een narcosetarief aan van € 149,- per half uur.

Wij bieden narcosebehandelingen aan voor:

  • Complete extracties in combinatie met een volledig of gedeeltelijk kunstgebit (Lees meer over onze aanbieding)
  • Implantaten (met een klikgebit)
  • Kroon of brug in combinatie met een of meerdere implantaten
  • Vullingen
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Reguliere behandelingen

NarcoseTandarts Zaandam, de Rustenburg

Narcosebehandelingen voeren wij uit in onze tandartspraktijk in Zaandam. Hiervoor hebben wij twee moderne en professionele behandelkamers gereed gemaakt en wordt er onder begeleiding van een professioneel narcoseteam de tandheelkundige behandelingen uitgevoerd.

Een narcosebehandeling in 4 stappen

Stap 1 – Consult

De eerste stap heeft u al gemaakt en dat is dat u uw mondgezondheid boven de angst voor de tandarts plaatst. Wij nodigen u graag uit voor een eerste gesprek bij een van onze praktijken in Amsterdam of Zaandam. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit gesprek nemen wij alles rustig met u door en stellen wij samen een behandelplan op. U dient verder een medische vragenlijst (anamneseformulier) in te vullen. Als blijkt dat een narcosebehandeling noodzakelijk en mogelijk is, plannen wij een tweede afspraak met u in.

Stap 2 – Intakegesprek

Wanneer u akkoord bent met het behandelplan en de behandelkosten nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij de specifieke behandeling, kosten en instructies met u door. Wij vullen dan ook samen met u de medische screeningslijst én de informed consent in. Indien de anesthioloog/tandarts het advies geeft voor medicatie ontvangt u hiervoor een recept.

Stap 3 – De behandeling

De narcosebehandeling vindt plaats in onze tandartspraktijk in Zaandam. Wij verwachten u minimaal 15 minuten voor de behandeling aanwezig. De anesthesioloog en zijn team vangen u op en zorgen ervoor dat de behandeling veilig onder anesthesie kan plaatsvinden. In de praktijk beschikken wij daarvoor over moderne en alle vereiste anesthesie apparatuur, instrumenten en faciliteiten. De anesthesioloog neemt met u nogmaals de medische vragenlijst door, geeft u uitleg over het anesthesiologische proces en gaat in op uw vragen. Na een final check in de behandelkamer door het hele team en als er geen bezwaren zijn, wordt u in alle rust onder narcose gebracht voor de behandeling. Dan vindt de behandeling plaats.

Stap 4 – De nazorg

Na de behandeling wordt u over geplaatst naar een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Als alle controles goed zijn en de anesthesioloog en de operateur het verantwoord vinden mag u met een begeleider naar huis. Bij een goedkeuring verlaat u altijd onder begeleiding van uw partner, vriend of metgezel de tandartspraktijk. U mag dus niet zelf rijden. Wij bellen u de volgende dag op om te checken hoe het met u gaat.

Waarom kiezen voor DentalZorg?

  • U staat centraal tijdens de hele behandeling, wij geven u de volledige aandacht die u verdient
  • Eigen tandtechnisch laboratorium: ontwerp en vervaardiging gebeurt in eigen beheer door onze specialisten
  • Tandarts-implantoloog, u heeft hierdoor geen doorverwijzing nodig. Uw behandeling wordt hierdoor aanzienlijk versneld.
  • Contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, duidelijkheid over kosten en vergoedingen
  • Duidelijke en transparante voorwaarden

Een eerlijk en helder advies

Omdat elk gebit anders is, vereist elke behandeling een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen naadloos aansluiten bij de tandheelkundige mogelijkheden en resultaten. Wij geloven daarnaast dat voor elke situatie een passende oplossing. Toch is het belangrijk voor u dat u weet waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en wat hiervan vergoed wordt.

Tijdens een eerste afspraak bespreken wij uw persoonlijke situatie, brengen wij uw behoeften en mogelijkheden in kaart. Na dit consult ontvangt u gelijk een begroting. DentalZorg geeft u graag een eerlijk en helder advies op maat.

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders