Beste cliënt,

Eerder hebben wij u geïnformeerd dat wij op advies van de mondzorgkoepels tot en met 20 april 2020 uitsluitend spoedmondzorg leveren. In dit bericht brengen wij u graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de huidige stand van zaken.

Wij zijn vanaf woensdag 22 april 2020 gestart met het leveren van reguliere mondzorg. Dit betekent dat alle soorten behandelingen ingaande de genoemde datum zullen worden hervat. Denkt u bijvoorbeeld aan uw halfjaarlijkse controle bij de tandarts of een bezoek aan de mondhygiënist. Het is allemaal weer mogelijk.

Uiteraard zijn wij in deze onzekere tijd erg voorzichtig met de veiligheid van zowel u als van onze medewerkers. U leest hierover meer in dit bericht.

Afspraken

Heeft u al een afspraak staan voor komende dagen/weken met uw behandelaar? U afspraak gaat in dit geval gewoon door, mits u zelf gezond bent.

Is uw afspraak in de afgelopen periode geannuleerd door uzelf of door ons? Wij maken graag een nieuwe afspraak met u. Wij zijn bereikbaar op de bij u bekende kanalen.

Wij zullen tevens contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Maatregelen

Wij doen er alles aan om toegang tot verantwoorde zorg te waarborgen. Zo hebben wij een aantal belangrijke preventieve maatregelen genomen, waarin de adviezen van de brancheorganisatie KNMT centraal staan. Daarnaast is vanuit alle mondzorgkoepels een leidraad ontwikkeld die wij als mondzorg aanbieders dienen te hanteren en op te volgen. De genoemde leidraad bevat de nodige maatregelen die wij moeten treffen bij het leveren van reguliere mondzorg.

Lees meer over onze extra genomen hygiëne maatregelen

Ziek

Wanneer u zich niet lekker voelt of griepachtige klachten heeft verzoeken wij u vriendelijk om thuis uit te zieken. Indien u de volgende vragen met ‘Nee’ kunt beantwoorden, bent u van harte welkom in onze praktijken.

  • Heeft u nu covid-19?

  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met covid-19?

  • Bent u genezen van covid-19 korter dan 2 weken geleden?

  • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 C)?

  • Heeft huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

  • Bent u in thuisisolatie?

  • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met verstandelijke beperking?

Vragen?

Heeft u ondanks deze mail nog vragen of twijfels? Onze medewerkers zitten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet.

Team DentalZorg