kunstgebit reparatie
[rev_slider_vc alias=”kunstgebit-reparatie”]

Bij Dentalzorg zit uw kunstgebit binnen één dag weer als gegoten!

Wanneer uw kunstgebit lost zit of niet natuurlijk meer aanvoelt, zal uw prothese weer de juiste pasvorm moeten krijgen. De medische term is het rebasen van uw kunstgebit oftewel een rebasing. DentalZorg heeft zich gespecialiseerd in de vervaardiging en de reparatie van kunstgebitten. In tegenstelling tot veel andere praktijken hebben wij een eigen laboratorium en tandtechnici in huis. Hierdoor kunnen wij een kunstgebit snel en efficiënt repareren. De meeste kleine reparaties kunnen zelfs al in een uur klaar zijn. Klaar terwijl u wacht! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om complexe reparaties aan uw kunstgebit uit te laten voeren. Mocht er aan uw prothese iets mis zijn, neemt u dan contact met ons op voor een indicatie en reparatie van uw kunstgebit.

 

Wat kost een rebasing?

De kosten van een rebasing wordt vaak 90% van de behandeling vergoed worden vanuit het basispakket. Dit houdt in dat u hiervoor geen aanvullende verzekering nodig heeft. De hoogte van de vergoeding is per zorgverzekeraar weer anders geregeld. Stel dat u een aanvullende tandartsverzekering heeft, is het mogelijk dat er meer dan 75% of zelfs de behandeling vergoed wordt. Wij adviseren u altijd om bij uw zorgverzekeraar te informeren over wat u wel en niet vergoed krijgt.

Heeft u een eigen bijdrage? Dan ontvangt u van ons factureringsbedrijf Infomedics een factuur hiervoor.

 

Kunstgebit rebasen in Amsterdam

Dezelfde dag klaar

Voor een rebasing in Amsterdam bent u welkom op beide vestigingen. Wanneer u voor 10.30 uur de prothese in levert, kunt u deze na 16.30 uur dezelfde dag weer ophalen. De heer Akbar is uw tandtechnisch specialist op het Distelplein.

 

Kunstgebit rebasen in Zaandam

Dezelfde dag klaar

In Zaandam bevindt zich ons tandtechnisch laboratorium. Wanneer u voor 10.30 uur de prothese in levert, kunt u deze na 16.30 uur dezelfde dag weer ophalen. De heer R. Schmidt is uw tandtechnisch specialist op de Rustenburg in Zaandam.

Wilt u af van uw losse of pijnlijk kunstgebit? Of wilt u meer informatie?

Bel met Dentalzorg. Wacht niet te lang met het rebasen van uw kunstgebit. Zo voorkomt u meer pijn en irritatie van uw gebit. U kunt ons op bereiken op 075-6555500 of op 020-6352666. Buiten en tijdens onze werktijden kunt u ons bericht sturen via het onderstaande contactformulier.

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders