Deze vacature is vervuld

 

Voor onze vestiging in  Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur p/w):

Klinisch Prothesetechnicus (KPT-er) M/V.

 

 

Functieomschrijving:

Als Klinisch prothesetechnicus bent u verantwoordelijk voor uw eigen patiëntenagenda en werkt u zelfstandig en probleemoplossend. U dient zelfstandig bij de patiënt volledige gebitsprotheses en implantaatprotheses aan te meten en te plaatsen. U begeleidt het vervaardigen van de protheses door de prothesetechnici en u heeft zorgvuldig overleg met de tandartsen/implantologen.

 

Functie eisen:

  • Diploma prothesetechnicus, aangevuld met diploma KPT (klinisch prothesetechnicus);
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring als Klinisch Prothesetechnicus;
  • Je werkt zelfstandig en levert werkstukken van zeer goede kwaliteit;
  • Je hebt technisch inzicht, twee rechterhanden en doorzettingsvermogen;
  • Je bent enthousiast, leergierig, representatief, nauwkeurig, flexibel en hebt een servicegerichte instelling;
  • Je kunt je mondeling uitstekend uitdrukken in de Nederlandse taal;
  • Precisie en nauwkeurigheid;
  • Stressbestendig;
  • Servicegericht;
  • Goed om kunnen gaan met (angstige) patiënten;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

 

Wij bieden:

Een uitdagende functie binnen een dynamische, informele en goed georganiseerd professionele organisatie. Naast een gezellige werksfeer en goede faciliteiten, bieden wij tevens een uitdagend beloningspakket i.c.m. een aantrekkelijke provisieregeling. Het aanbodpakket bevat tevens o.a.:

  • Bij elke locatie/afdeling wordt de nodige begeleiding aangeboden met een vaste aanspreekpunt;
  • Interne trainingen waarbij de nadruk wordt gelegd op zelfontwikkeling en groei;
  • Mogelijkheden om via de organisatie gefaciliteerde opleidingen/cursussen te volgen;
  • Goed georganiseerd en toegankelijk personeelsmanagementsysteem waarbij arbeid gerelateerde zaken zoals vakanties, salarisspecificatie e.d. goed geregeld zijn;
  • Leuke werkomgeving waarin de veiligheid hoog in het vaandel staat;
  • Duidelijke taakverdeling met regelmatig en structureel werkoverleg.

 

Bedrijfsprofiel:

Adalat Groep is een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het exploiteren en facilitairen van tandheelkunde. Het exploiteren van tandheelkundige klinieken gebeurd onder de naam Dentalzorg. Momenteel telt de groep drie grote praktijken, twee in Amsterdam en één in hartje Zaandam.

 

De praktijken van DentalZorg zijn professioneel uitgerust en goed georganiseerd conform de geldende wet- en regelgeving. Naast een tandtechnisch laboratorium zijn er diverse afdelingen waaronder: orthodontie, implantologie, parodontologie, cosmetische tandheelkunde, prothese en kroon-en brugwerk, mondhygiëne en preventie. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om onder narcose te worden behandeld.

 

Doordat de organisatie een familiebedrijf is wordt er veel waarde gehecht aan het sociale menselijke aspect, van zowel de cliënten als van de medewerkers. De missie hierbij is om laagdrempelige en optimale, alsmede verantwoorde tandheelkundige zorg beschikbaar te stellen waarbij in de mondzorgverlening de behoeften en de wensen van patiënten centraal staan. Dit onder een professionele en informele werksfeer.

 

De praktijken worden ondersteund door de afdeling Service Centre op het gebied van o.a. personeelszaken, marketing-en communicatie, administratie, technische dienst en cliënten service. Alle afdelingen zijn goed georganiseerd waarbij veel waarde wordt gehecht aan de geldende wet- en regelgeving. Bij DentalZorg werken

uitsluitend gekwalificeerde, bekwame en gediplomeerde medewerkers waaronder: tandartsen, implantologen, mondhygiënisten, preventie- en tandartsassistenten en klinisch prothese technici.

 

Uw sollicitatie:

Krijg jij er energie van om elke cliënt van DentalZorg warm welkom en de beste service te geven? Kies dan voor een carrière als receptionist(e) bij DentalZorg en stuur je motivatie met CV naar ons toe. Je kunt je motivatie en CV via het onderstaande contactformulier, of  personeelszaken@adalat.info mailen. Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met dhr. A. Chaki , afdeling Personeelszaken, 075-6555500 of mailen naar [personeelszaken@dentalzorg.nl].

Omdat wij een groot aantal reacties ontvangen op onze advertentie, nodigen wij alleen de kandidaten uit met de meeste ervaring en/of die volledig voldoen aan de door ons gestelde eisen. Om deze reden hanteren wij een reactie termijn van 2 weken. Mocht u na 2 weken geen reactie hebben, ontvangen, kunt u ervan uitgaan dat u niet tot de kandidaten behoort die voor een sollicitatiegesprek is uitgenodigd.

Acquisitie voor deze of een van onze andere vacatures wordt niet op prijs gesteld.

    Contactformulier

    Wilt u reageren op een van onze vacatures? Vul dan het contactformulier hieronder in samen met je cv en motivatie.