Behandelingen
Maak een afspraak
Spoedtandarts

Distelplein, Amsterdam

“DentalZorg maakt tandheelkunde toegankelijk”

De tandartspraktijk voor al uw tandheelkundige behandelingen op het Distelplein te Amsterdam. Op het Distelplein, Amsterdam beschikken wij over 8 tandartsen, 5 mondhygiënisten en (preventie-)assistenten en twee tand technici. Er is dus voldoende capaciteit om u te voorzien van de beste mondzorg. Voor orthodontische behandelingen kunt u terecht bij onze tandartspraktijk op de Kamperfoelieweg (link). Op het Distelplein, Amsterdam beschikken wij over een tandtechnisch laboratorium waar wij kronen, bruggen en alle soorten kunstgebitten vervaardigen en repareren. Wij doen dus alles in eigen beheer. Dit is fijn voor u, want op deze manier komt u niet voor verassingen te staan.

Onze tandartsen op het Distelplein, Amsterdam weerspiegelen de multiculturele samenleving die terug te vinden is in de omliggende wijken. Zo zijn onze behandelaren meertalig. Zij spreken onder andere Turks, Spaans, Arabisch en Afghaans. Bij onze ervaren en bekwame tandartsen staat u te allen tijde centraal.

Bereikbaarheid en openingstijden op zaterdag

Al onze tandartspraktijken zijn rolstoelvriendelijk. Onze tandartspraktijk op het Distelplein, Amsterdam is gelegen bij het Mosplein. Hier stoppen de buslijnen 34 en 35 vanaf Centraal Station Amsterdam. Vanaf Centraal Station Zaandam rijdt bus 391. In de regio van de tandartspraktijk vindt u voldoende betaalde parkeergelegenheden. Bij onze praktijk op het Distelplein, Amsterdam is ook geopend om zaterdagen van 10:00 tot 15:00 uur.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Wat onze patiënten vertellen

Contactgegevens Zaandam

Adres
Rustenburg 118
1506 AZ Zaandam
Telefoon075-6555500
WhatsApp06-26260100
Emailadresvragen@dentalzorg.nl

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:
08.00-20.00 uur
Woensdag:08.00-20.00 uur
Donderdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders