Behandelingen
Maak een afspraak
Spoedtandarts

Rustenburg, Zaandam

“DentalZorg maakt tandheelkunde toegankelijk”

In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen; van reguliere behandelingen tot aan complete gebitsrenovaties onder narcose. Met ruim 16 behandelkamers, 9 tandartsen en 8 mondhygiënisten en (preventie-)assistenten beschikken wij over voldoende capaciteit om u te allen tijde te voorzien van de beste mondzorg. Dankzij de expertise van enkele van onze tandartsen in implantologie en orthodontie kunt u ook bij ons ook terecht voor implantaten en orthodontische behandelingen.

Tandtechnisch laboratorium

Op de Rustenburg beschikken over een tandtechnisch laboratorium waar wij kronen, bruggen en alle soorten kunstgebitten vervaardigen en repareren. Wij hebben alles dus geheel in eigen hand. Dit is fijn voor u, want zo komt u niet voor verassingen te staan. Kortom, bij DentalZorg komt u vrijwel niets te kort als het aankomt op een gezond en stralend gebit.

Bereikbaarheid

Onze tandartspraktijk aan de Rustenburg, Zaandam bevindt zich op vijf minuten loopafstand van station Zaandam. Hier vindt u alle centrale verbindingen. Op 3 minuten lopen vindt u buslijn 64 in de Vinkenstraat. In de omgeving van de tandartspraktijk is er voldoende parkeergelegenheid, zowel betaald als gratis. Ook voor onze fietsende bezoekers is er voldoende ruimte bij de praktijk om uw fiets te stallen.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Bent u benieuwd naar welke behandelingen wij verzorgen? Kijk dan hier voor een overzicht.

Wat onze patiënten vertellen

Wat onze patiënten vertellen

Contactgegevens Zaandam

Adres
Rustenburg 118
1506 AZ Zaandam
Telefoon075-6555500
WhatsApp06-26260100
Emailadresvragen@dentalzorg.nl

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:
08.00-20.00 uur
Woensdag:08.00-20.00 uur
Donderdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders