Wat is een flexiplast prothese?

Een flexiplast prothese is een flexibele prothese gemaakt van nylon kunststof. Dit type prothese wordt vaak gebruikt wanneer een aantal tanden en/of kiezen ontbreken. De flexiplast prothese wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en comfort. In vrijwel alle gevallen is een flexiplast prothese gedeeltelijk. Onze flexiplast protheses vervaardigen wij in ons eigen tandtechnisch laboratorium. Dit zorgt ervoor dat de wij de prothese geheel op maat kunnen vervaardigen en aan de hand van uw wensen en behoeften.

Wij begrijpen dat de overstap naar een flexiplast prothese moeilijk voor u kan zijn. Wij willen u graag goed informeren. U kunt bij ons telefonisch of via de chat terecht voor meer informatie over de behandeling, kosten en uitvoering van een kunstgebit. Een afspraak/consult bij de tandarts is altijd nodig om een volledige en betrouwbare analyse in kaart te brengen die past bij uw wensen.

Wat zijn de voordelen van een flexiplast prothese?

  • Door de flexibiliteit van de prothese zit deze comfortabel.
  • Ook hoeft er geen plaat gebruikt te worden die tegen het gehemelte aandrukt, wat het gebruik nog aangenamer maakt. Tevens heeft dit een positief effect op de smaakbeleving.
  • De prothese is makkelijk in gebruik te nemen.
  • De gezonde tanden en kiezen hoeven niet getrokken te worden.
  • Vanwege het materiaal (100% monomeer vrij) van een flexiplast prothese is deze allergie-vriendelijk.
  • Tandvleeskleurige ankers die bijdragen aan een mooi, natuurlijk gebit i.p.v. metalen ankers.

Wat zijn de nadelen van een flexiplast prothese?

  • Bij een flexiplast prothese zijn achteraf geen reparaties, rebasingen of andere aanpassingen mogelijk.

Waarom kiezen voor DentalZorg?

  • U staat centraal tijdens de hele behandeling, wij geven u de volledige aandacht die u verdient. Tijdens de eerste afspraak gaan wij al gelijk voor u aan de slag.
  • Eigen tandtechnisch laboratorium: ontwerp en vervaardiging van de flexiplast prothese gebeurt in eigen beheer door onze specialisten.
  • Eigen tandarts-implantoloog en prothese technici, u heeft hierdoor geen doorverwijzing nodig. Uw behandeling wordt hierdoor aanzienlijk versneld.
  • Contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, duidelijkheid over kosten en vergoedingen.
  • Duidelijke en transparante voorwaarden.

Een eerlijk en helder advies

Omdat elk gebit anders is, vereist elke behandeling een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen naadloos aansluiten bij de tandheelkundige mogelijkheden en resultaten. Wij geloven daarnaast dat voor elke situatie een passende oplossing. Toch is het belangrijk voor u dat u weet waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en wat hiervan vergoed wordt.

Tijdens een eerste afspraak bespreken wij uw persoonlijke situatie, brengen wij uw behoeften en mogelijkheden in kaart. Na dit consult ontvangt u gelijk een begroting. DentalZorg geeft u graag een eerlijk en helder advies op maat.

Wilt u meer informatie of wilt u meteen een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem dan contact met ons op.

Contact
Whatsapp

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:
08.00-20.00 uur
Woensdag:08.00-20.00 uur
Donderdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten

Plan uw route

Bekijken in Google Maps:

Distelplein 16, Amsterdam Noord

Kamperfoelieweg 9, Amsterdam Noord

Bekijken in Google Maps

Beide tandartspraktijken zijn gelegen bij het Mosplein. Op het Mosplein stoppen de bussen 34 en 35, van af Amsterdam CS. Vanaf Zaandam CS kunt u bus 391 nemen. Er zijn meerdere betaalde parkeerplekken in de regio.

Wat onze patienten vertellen

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders