Onze afspraken met Infomedics

Infomedics is een factureringsbureau dat voor verschillende zorgaanbieders in Nederland werkt, waaronder alle praktijken van DentalZorg. In bepaalde gevallen sturen wij de facturen naar InfoMedics om ons te ontzorgen van het inningsproces.

Heeft u een aanvullende tandartsverzekering? Dan controleert Infomedics of dat de kosten vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Daarna ontvangt u een factuur van Infomedics voor het onverzekerde deel van de geleverde zorg. Als er sprake is van kosten die vergoed zijn, staat dit duidelijk op de rekening.

Inzicht in de behandelkosten

Als u een behandelplan ontvangt en u heeft een aanvullende tandartsverzekering, doen wij ons best om bij de berekening van het plan rekening te houden met de kosten die vergoed kunnen worden. Ons administratiesysteem heeft helaas geen inzicht in afwijkingen door externe factoren. Hierdoor is het mogelijk dat de rekening die u uiteindelijk van Infomedics ontvangt kan afwijken. De gegevens die bij uw zorgverzekeraar heeft, zijn altijd leidend. Wij geven u daarom altijd het advies om het behandelplan voor te leggen bij uw zorgverzekeraar om misverstanden te voorkomen.

Uw gedeelde gegevens met Infomedics

Om de verwerking van de rekeningen zo snel en correct mogelijk te laten verlopen, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics dient zich hierbij te houden aan de (privacy) wet- en regelgeving. Dit geldt voor de regels die op ons van toepassing zijn als aan de regels die vanuit de wet voor Infomedics gelden.

U wilt een betalingsregeling via Infomedics

Wij kunnen ons uiteraard voorstellen dat u schrikt van sommige behandelkosten en dat dit een reden kan zijn om een tandartsbehandeling niet uit te laten voeren. Wij merken ook dat er behoefte is aan een gespreide betaling van duurdere behandelingen. Infomedics biedt deze mogelijkheid aan onder bepaalde voorwaarden.

Lees hier meer over hoe u een betalingsregeling kunt treffen.

Infomedics

Openingstijden

maandag t/m vrijdag –

tussen 09:00 uur en 17:00 uur

Postadres

Postbus 60108

1320 AC Almere

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders