DentalZorg maakt tandheelkunde toegankelijk

DentalZorg is een modern tandheelkundig centrum met twee tandartspraktijken in Amsterdam Noord en een tandartspraktijk in Zaandam. Ons team bestaat uit vakbekwame en vriendelijke specialisten op het gebied van algemene en cosmetische tandheelkunde, bestaande uit reguliere behandelingen, mondhygiënisten, kunstgebitten, implantologie, narcosebehandelingen en orthodontie.

Onze tandartspraktijken zijn rolstoelvriendelijk ingericht en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast kunt u ook op zaterdag bij ons terecht, zowel in Amsterdam Noord als in Zaandam. Bij ons heeft u niet te maken met wachtlijsten, geen doorverwijzingen en wij nemen altijd patiënten aan.

Zelfvertrouwen en een gezond en mooi gebit

Ons doel is om tandheelkundige zorg te bieden zonder enige vorm van ongerust of angst. Wij begrijpen dat de tandartsstoel niet voor iedereen een prettige plek is. Er zijn maar weinig mensen die met plezier naar de tandarts gaan. Onze tandartsen zijn zeer bekwaam, vriendelijk en ervaren met het helpen van angstige patiënten. Wij nemen graag de tijd voor u en u blijft altijd centraal staan. aan. DentalZorg maakt tandheelkunde toegankelijk.

Voor iedere situatie een passende oplossing

Wij geloven dat voor elke situatie een passende oplossing bestaat. Met ons aanbod van diensten doen wij altijd ons uiterste best om uw wensen en behoeften aan te sluiten met de tandheelkundige mogelijkheden en resultaten. Tijdens de eerste afspraak met een onze van specialisten worden uw behoeften en onze mogelijkheden in kaart gebracht. Na dit consult ontvangt u gelijk een begroting. DentalZorg geeft u graag een eerlijk en helder advies op maat.

Waarom kiezen voor DentalZorg?

  • U staat altijd centraal tijdens de hele behandeling, onze specialisten geven u de aandacht die u verdient.
  • Eigen tandtechnisch laboratorium: ontwerp en vervaardiging van kunstgebitten, kronen en facings gebeurt in eigen beheer.
  • Eigen tandarts-implantoloog, prothese technici en narcoseteam. U heeft hierdoor geen doorverwijzing nodig en uw behandeling wordt hierdoor aanzienlijk versneld.
  • Overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars, duidelijkheid over kosten en vergoedingen.
  • Duidelijke en transparante voorwaarden.

Voor welke behandelingen kunt u bij ons terecht?

Wat onze patienten vertellen

    Contactformulier

    Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

    Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


    Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
    JaNee

    Hoe heeft u ons gevonden?
    via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders