Ibrahim DentalZorg
nl gb fr ma

Naam: Dhr. Ibrahim Nafi

Functie: Klinisch prothese technicus

Ibrahim voegt een diepgaande expertise en een warme benadering toe aan ons team. Sinds zijn toetreding in 2016, heeft hij bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor onze tandheelkundige praktijk. Geboren in Marokko en sinds 2007 in Nederland, brengt hij een diverse culturele achtergrond met zich mee die bijdraagt aan zijn empathische en effectieve communicatie.

Ibrahim begon in 2008 ervaring op te doen bij NHTL, wat een solide basis legde voor zijn huidige expertise. Zijn dagelijkse doel is om patiënten met een glimlach te laten vertrekken, en zijn vermogen om hen op hun gemak te stellen en te begrijpen, toont zijn passie voor zorg.

Ibrahim spreekt naast Nederlands ook Engels, Arabisch en Frans. Naast zijn toewijding aan zijn vak, omarmt hij een actieve levensstijl. Met een achtergrond in gevechtsporten en huidige passie voor bergbeklimmen, toont hij vastberadenheid en doorzettingsvermogen, eigenschappen die bijdragen aan zijn werkethiek.

    Contact form

    Do you want to schedule an appointment or are you in need of more information about (the costs of) one of our treatments? Then please fill in the contact form. Our aim is to call you back or sent an email the same day.

    Click here to register yourself as a new patient