Swadi DentalZorg
nl gb

Naam: Dhr. A.H. Swadi
Master of Science

BIG-reg.nr.: 19915188801

Functie: Anesthesioloog

Dhr. Swadi is een deskundige anesthesioloog die zijn kennis en vaardigheden graag inzet voor zijn collega’s en patiënten. Hij heeft zijn opleiding tot anesthesioloog afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft ruime ervaring opgedaan in gerenommeerde nationale ziekenhuizen.

Met zijn uitgebreide achtergrond en expertise vervult dhr. Swadi een cruciale rol in de narcoseafdeling van onze tandartspraktijk. Hij is gespecialiseerd in het bieden van veilige en effectieve narcose tijdens tandheelkundige procedures.

Dhr. Swadi is actief betrokken bij het verbeteren bij het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen. Hij blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de anesthesiologie en past deze toe om een comfortabele en stressvrije ervaring voor onze patiënten te garanderen.

Naast zijn professionele inzet is Swadi een warme en begripvolle arts. Hij luistert aandachtig naar de behoeften en zorgen van zijn patiënten en streeft ernaar om hen op hun gemak te stellen en volledig te informeren over de anesthesieprocedure. Hij bouwt graag een vertrouwensrelatie op met elke patiënt en begeleidt hen zorgvuldig door het proces.

Swadi is meertalig en beheerst vloeiend Nederlands, Engels en Arabisch. Hij hecht veel waarde aan duidelijke communicatie en zorgt ervoor dat patiënten, ongeacht hun achtergrond of taal, zich begrepen en comfortabel voelen.

Buiten zijn werk geniet dhr. Swadi van zwemmen, lezen en reizen. Deze persoonlijke interesses dragen bij aan zijn balans en passie voor zijn werk.

    Contact form

    Do you want to schedule an appointment or are you in need of more information about (the costs of) one of our treatments? Then please fill in the contact form. Our aim is to call you back or sent an email the same day.

    Click here to register yourself as a new patient