de bree DentalZorg PSD
nl gb

Naam: Dhr. A. G. de Bree
Master of Science

BIG-reg.nr.: 99020260901

Functie: Anesthesioloog

Dhr. De Bree is een zeer ervaren anesthesioloog die zijn expertise graag deelt met zijn collega’s en patiënten. Hij heeft zijn opleiding tot anesthesioloog voltooid aan de Rijksuniversiteit Utrecht en heeft uitgebreide werkervaring opgedaan in diverse nationale ziekenhuizen.

Met zijn gedegen kennis en vaardigheden speelt dhr. De Bree een essentiële rol in onze tandartspraktijk. Hij is gespecialiseerd in het bieden van veilige en effectieve anesthesie tijdens tandheelkundige ingrepen.

Dhr. De Bree is betrokken bij het continue verbeteren van de behandelingen onder narcose en het waarborgen van de hoogste veiligheidsnormen. Hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de anesthesiologie en past deze toe om een comfortabele en stressvrije ervaring voor onze patiënten te garanderen.

Naast zijn professionele toewijding is Dhr. De Bree een communicatieve en empathische arts. Hij luistert aandachtig naar de zorgen en wensen van de patiënten en neemt de tijd om hen gerust te stellen en te informeren over de anesthesieprocedure.

Dhr. De Bree is meertalig en communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels. Hij hecht veel waarde aan effectieve communicatie en zorgt ervoor dat patiënten zich op hun gemak voelen en volledig geïnformeerd zijn, ongeacht hun achtergrond of taal.

    Contact form

    Do you want to schedule an appointment or are you in need of more information about (the costs of) one of our treatments? Then please fill in the contact form. Our aim is to call you back or sent an email the same day.

    Click here to register yourself as a new patient