Naam: Mw.Sanam A.N.

Master of Science

BIG-reg.nr.: 19930431902

Functie: Tandarts

Onze tandarts, heeft een indrukwekkend pad afgelegd, van het afronden van haar tandheelkundige studie aan de Staatsuniversiteit van Moskou tot het volgen van aanvullende cursussen aan de Tabriz University of Medical Sciences in Iran. Na het behalen van haar diploma werkte zij in verschillende ziekenhuizen en klinieken in Iran voordat zij naar Nederland emigreerde. Met meer dan 10 jaar ervaring voert zij met toewijding en precisie talloze tandheelkundige behandelingen uit. Haar vaardigheden, zoals haar vermogen om medische klinieken te beheren en effectief te communiceren met collega’s en patiënten, maken haar tot een gewaardeerde professional in haar vakgebied.

Met een schat aan ervaring heeft ze gewerkt in verschillende tandartspraktijken, waar ze haar vaardigheden als ervaren tandarts heeft laten zien.

Ze spreekt vloeiend Farsi, Turks, Azerbeidzjaans, Nederlands, Engels en Russisch wat zorgt voor een soepele communicatie met al onze patiënten.

sanam a.n
nl gb ir tr az ru

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden?
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders