G. Owji
nl gb ae ir

Naam: mw. G. Owji

Functie: Orthodontieassistent

Golnaz staat bekend als een enthousiaste behandelaar met een groot inlevingsvermogen. Zij heeft inmiddels tien jaar ervaring opgedaan in de tandheelkunde. Na haar studie en werkervaring in de Arabische Emiraten heeft zij zich in Oostenrijk verder verdiept in orthodontie. Voor haar erkenning als tandarts in Nederland is zij op dit moment via het ACTA bezig met een aanvullende opleiding.

Door haar studieachtergrond in meerdere landen is zij in staat om goed te communiceren met patiënten van verschillende achtergronden. Wat haar motiveert als orthodontieassistente is dat zij een positieve bijdrage wil leveren aan het zelfvertrouwen van de patiënt. Zij vindt het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen en tevreden naar huis gaan. Golnaz spreekt Nederlands, Engels en Arabisch. In haar vrije tijd leest zij graag boeken en reist zij graag.

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden?
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders