Mondhygiëniste A, Nouere
nl gb

Naam: Mw. A. Nouere
Functie: Mondhygiëniste

Amal staat bekend als een mondhygiëniste die goed om kan gaan met moeilijke situaties. Na haar werk als tandartsassistente in Amsterdam, besloot zij om de hbo-opleiding mondzorgkunde aan het ACTA te gaan volgen. In 2007 behaalde zij haar diploma en heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring als mondhygiëniste.

Amal heeft ook een bepaalde expertise op het gebied van parodontologische behandelingen. Haar patiënten voelen zich op hun gemak vanwege de persoonlijke aandacht die zij geeft.

Amal spreekt naast Nederlands ook Engels en Arabisch. In haar vrije tijd gaat zij graag lezen, zwemmen en koken.

Wat zijn de ervaringen:

“Ik ben een aantal jaar geleden voor eerst binnengelopen met een redelijke angst voor alles wat onder tandarts valt. Ik ben super goed geholpen en heb ondertussen een gezond gebit en ook nog eens geen angst meer. Zijn er super vriendelijk, behulpzaam en ook daarnaast heel vakkundig. Kan echt iedereen aanraden, van de dames achter de receptie tot de behandeling super vriendelijk en mega professioneel.
Dank voor alles!”

Nicole Kroon

Mondhygiëniste

Positieve ervaring, goede behandeling.

 

B.Z. Cansali

Mondhygiëniste

Super fijne praktijk, met een lieve en kundige mondhygiëniste.

 

Petra

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden?
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders