De tandartspraktijk voor het hele gezin

superman sticker

Bij Dentalzorg kunt u altijd terecht met u en uw kinderen, kortom het hele gezin. U wilt natuurlijk de beste en meest vriendelijke tandarts voor u en uw kind(eren). Een tandarts die niet alleen gepassioneerd is over zijn of haar werk, maar die het graag ook zo leuk mogelijk maakt. Bij Dentalzorg bent u daarvoor bij het juiste adres. Onze kindvriendelijke tandartsen staan altijd voor u klaar. Zij zullen er altijd voor zorgen dat uw familie zich vertrouwd voelt in de tandheelkundige wereld.

Flexibele tijden en afspraken makkelijk te combineren

Als tandartspraktijk voor het hele gezin begrijpen wij dat het een uitdaging kan zijn om tandartsbezoeken te combineren met het drukke schema van uw gezin. Wij proberen het plannen daarom zo gemakkelijk mogelijk te maken. Doordat wij alle specialisten onder een dak hebben, kunnen wij afspraken makkelijk combineren en aaneensluitend laten verlopen. Wij zullen altijd ons best doen om afspraken aansluitend te laten verlopen. Dit geldt niet alleen voor een tandartsbezoek, maar ook voor het bezoeken van de afdelingen orthodontie en mondhygiënist.

Onderzoek heeft aangetoond dat bijna iedereen een zekere mate van angst of bezorgdheid heeft over het bezoeken van de tandarts. Bij DentalZorg doen wij er alles aan om u een veilig en rustig gevoel te geven vanaf het moment dat u onze praktijk binnen komt tot het moment dat u ons verlaat. Wij hebben tandartsen die zeer ervaren zijn met angstige patiënten, ook met angstige kinderen. Onze specialisten nemen rustig de tijd om uw kind het zo prettig mogelijk te maken.

Uw kind of kinderen voor de 1e keer meenemen? Dat kan altijd!

Voor veel jonge kinderen is een tandartsbezoek een spannende gebeurtenis, met name het eerste bezoek. Wij adviseren onze patiënten om het kind vanaf de 2e jaar mee te nemen naar de tandarts. Door met uw kind regelmatig naar de tandarts te gaan, zorgt u er voor dat hij/zij op jonge leeftijd kan wennen en rond kan kijken in de praktijk. Dit kan al veel angst op latere leeftijd voorkomen. Daarnaast waarborgt u de mondgezondheid van uw kind al op jonge leeftijd, mede doordat de schooltandarts op veel plaatsen weggevallen is.

Wanneer eerste tandartsbezoek voor mijn kind?

Een behandeling is op tweejarige leeftijd meestal nog niet nodig. De tandarts kijkt of het gebit in orde is en geeft voornamelijk adviezen en voorlichting. Ook een mondhygiënist of een assistente kunnen u en uw kind daarbij van dienst zijn. In onze praktijken is het altijd mogelijk om uw kinderen voor de 1e keer mee te nemen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind vast langzaam te laten wennen aan de tandarts en de omgeving. Tijdens het wachten kunnen ze plezierig spelen in onze ingerichte speelhoeken.

supervrouw sticker staand e1472029740769

Voor welke behandelingen kunt u bij ons terecht?

Orthodontie, voor jong én oud

Orthodontie is het specialisme binnen de tandheelkunde dat zich bezighoudt met het verbeteren van de stand van tanden en kiezen in de kaken. Dit kan bijvoorbeeld een correctie zijn van (te) scheve tanden of van tanden en kiezen die niet goed op elkaar aan sluiten. U kunt in dit geval kiezen voor een beugel. Een beugel kan ook worden geadviseerd bij bijtproblemen zoals een over- of onderbeet of bij een incorrecte positie van de kaak.

Rechte tanden en kiezen verkleinen de kans dat een patiënt andere, ernstigere problemen ontwikkelt. Veel gewoonten zoals duimzuigen en tongdrukken kunnen ook de ontwikkeling van de tanden en de kaakgroei ernstig beïnvloeden. Merkt u dat uw kind een van deze kenmerken vertoont? Dan kunt u een consult aanvragen bij een van onze tandartspraktijken.

Omdat elke patiënt uniek is, zet onze afdeling orthodontie zich in om elke orthodontische behandeling aan te passen aan de individuele behoeften. Bij DentalZorg bent u in Amsterdam-Noord en Zaandam van harte welkom voor vrijwel alle orthodontische behandelingen.

Lees meer over orthodontie
Beugelfoto 1beugelfoto 2

Lees meer over:

Vergoeding vanuit de basisverzekering

De meeste tandartskosten voor kinderen tot de leeftijd van 18 jaar worden in principe vanuit de basisverzekering vergoed. Voor deze kosten geldt geen eigen risico.

Voor kinderen tot 18 jaar is er in principe geen tandartsverzekering nodig omdat de meeste tandartskosten door de basisverzekering worden vergoed. Dit geldt echter niet een beugel / orthodontie, kroon- en brugwerk en implantaten. Hiervoor is wel een aanvullende verzekering nodig.

Kosten voor een beugel / orthodontie en kroon- en brugwerk vallen niet onder de basisverzekering (enkele speciale gevallen uitgezonderd). Om voor vergoeding van deze kosten in aanmerking te komen, is een aanvullende verzekering nodig.

 • Periodieke / halfjaarlijkse controle, .
 • Spoedbehandelingen of spoedconsults.
 • Fluoridebehandeling, maximaal tweemaal per jaar, mogelijk op advies vaker per jaar.
 • Sealen en vullen van tanden en kiezen
 • Verwijderen van tandsteen
 • Parodontologie en endodontologie (wortelkanaalbehandelingen)
 • Verdovingen
 • Röntgenfoto’s, met uitzondering van foto’s voor orthodontie.
 • Chirurgische tandheelkunde (waaronder kaakchirurgie), met uitzondering van implantaten.
 • Tandvervanging met niet plastische materialen (kroon- en brugwerk) en implantaten. Dit wordt echter in bepaalde gevallen slechts vergoed, bijvoorbeeld bij (verkeers)ongevallen. In overleg met uw verzekering kunnen wij dit snel voor u achterhalen.
 • frameprothese
 • Orthodontie
 • Tandvervanging met niet plastische materialen (kroon- en brugwerk)  en implantaten.
 • Gedeeltelijke prothese
 • Uitwendig bleken
Tandarts in Amsterdam Noord

Ons team van tandartsen in Amsterdam Noord zijn zeer bekwaam en ervaren met angst patienten. In Amsterdam Noord hebben wij twee tandartspraktijken, gelegen aan het Mosplein op de Kamperfoelieweg en op het Distelplein.

Op de Kamperfoelieweg kunt u terecht bij tandarts May-Ling Tjon Tson Joe jin en Milly Chen. Op het Distelplein helpen tandarts Ramzi Al Romi, mevrouw Gulhan Ozcan en Leyla Erten u graag verder.

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:08.00-17.30 uur
Woensdag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten
* Door de weeks zijn we telefonisch bereikbaar vanaf 7:00 uur tot 17:50.

Plan uw route

Bekijken in Google Maps:

Distelplein 16, Amsterdam Noord

Kamperfoelieweg 9, Amsterdam Noord

Beide tandartspraktijken zijn gelegen bij het Mosplein. Op het Mosplein stoppen de bussen 34 en 35, van af Amsterdam CS. Vanaf Zaandam CS kunt u bus 391 nemen. Er zijn meerdere betaalde parkeerplekken in de regio.

Tandarts in Zaandam

In Zaandam hebben wij een vast team van tandartsen waaronder Nicola Parolin, ervaren Tatjana Sukeviciene, Ayse Ayan, Najib Jahn en Milly Chen. Elke tandarts is uniek in zijn of haar eigen werkwijze maar al onze tandartsen proberen u op uw gemak te stellen gedurende de behandeling. Zij vertellen voor de behandeling duidelijk wat er gaat gebeuren en stellen u als patiënt altijd centraal. Persoonlijke aandacht staat altijd voorop.

Contactgegevens

Adres
Rustenburg 118
1506 AZ Zaandam
Telefoon075-6555500
WhatsApp06-26260100
Emailadresvragen@dentalzorg.nl

 

Neem contact op

Openingstijden

Maandag:08.00-17.30 uur
Dinsdag:
08.00-20.00 uur
Woensdag:08.00-20.00 uur
Donderdag:08.00-17.30 uur
Vrijdag:08.00-17.30 uur
Zaterdag:10.00-15.00 uur
Zondag:Gesloten
* Door de weeks zijn we telefonisch bereikbaar vanaf 7:00 uur tot 17:50

Plan uw route

Bekijken in Google Maps

Onze tandartspraktijk in Zaandam is gelegen op de Rustenburg in het centrum van Zaandam, vlakbij de Westzijde. Op loopafstand vindt u Station Zaandam waar alle bus- en treinlijnen samen komen. Verder zijn er verschillende gratis en betaalde parkeerplekken rondom het VolksPark en de Zeemansstraat.

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)