Spoedafspraak Narcosebehandeling

 

Welkom bij onze spoed narcose afspraak service! Bij ons kunt u snel en zonder wachtlijst terecht, zelfs tijdens de vakantieperiode. Maak vandaag nog uw afspraak en laat u zo snel mogelijk behandelen. Ons professioneel team staat voor u klaar. Tijdens de vakantieperiode hebben wij speciaal voor de spoedafspraken wat extra tijd gepland.

Waarom kiezen voor een spoed narcose afspraak?

We begrijpen dat bepaalde tandheelkundige ingrepen en behandelingen voor sommige patiënten erg stressvol kunnen zijn. Daarom bieden wij een spoed afspraak aan voor patiënten die behoefte hebben aan extra ondersteuning en comfort tijdens hun tandartsbezoek. Met behulp van narcose kunt u volledig ontspannen en zonder angst de benodigde behandeling ondergaan.

De voordelen van onze spoed narcose service:

  1. Geen wachtlijst: U hoeft niet te wachten op een afspraak. Wij begrijpen dat snel handelen belangrijk is en daarom hebben we momenteel geen wachttijden voor spoedafspraken voor een behandeling onder narcose.
  2. Beschikbaarheid tijdens vakantie: Deze zomervakantie hebben wij extra capaciteit voor de mensen die z.s.m behandeld willen worden door bijvoorbeeld pijn die ze ervaren. U hoeft niet met ongemakken en pijn te blijven doorlopen tot na de vakantie; wij zijn er om u te helpen, ongeacht het seizoen.
  3. Volledige comfort en ontspanning: Ons professioneel narcose team zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen tijdens de behandeling. Angst en spanning behoren tot het verleden, waardoor u met een gerust hart bij ons in de stoel plaats kunt nemen.

Hoe maakt u een spoed narcose afspraak?

Een spoed afspraak maken bij ons is eenvoudig. U kunt ons bereiken via

Waar onze vriendelijke medewerkers u graag verder helpen en een geschikte datum en tijd met u zullen afspreken.

Onze spoed narcose service is beschikbaar voor verschillende tandheelkundige behandelingen, zoals:

  • Vullingen
  • Verwijderen van verstandskiezen
  • Implantologie
  • Wortelkanaalbehandelingen
  • En meer

Belangrijk om te weten:

Onze spoed narcose afspraak service is bedoeld voor patiënten die belangrijke redenen hebben om een behandeling onder narcose te ondergaan. Voor degenen die hevige angst of fobieën ervaren bij tandheelkundige ingrepen, kan narcose een uitkomst zijn. Ook kunnen er andere redenen zijn waarom een behandeling op de reguliere wijze niet lukt. Ons team van ervaren professionals staan klaar om u de best mogelijke zorg te bieden tijdens uw behandeling.

Wacht niet langer met uw tandheelkundige zorgen en angsten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek (en daarna een speodafspraak) en laat u helpen met een comfortabele en stressvrije tandartservaring. Uw glimlach en welzijn zijn onze prioriteit, altijd en overal.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem contact op
Bekijk ervaringen

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem contact op
Bekijk ervaringen

Wat onze patiënten vertellen

Lees meer over de ervaringen van andere mensen vanuit het hele land die bij DentalZorg onder narcose behandeld zijn.

Onze patiënten geven ons gemiddeld een 9 en daar zijn wij heel erg trots op!

Bekijk ons team

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)