reparatie kunstgebit
[rev_slider_vc alias=”kunstgebit-reparatie”]

Dentalzorg, al 30 jaar lang ervaring met gebitsprothese reparaties

DentalZorg heeft zich onder andere gespecialiseerd in de reparatie van volledige en gedeeltelijke protheses. In tegenstelling tot veel andere praktijken hebben wij een eigen laboratorium en tandtechnici in huis. Hierdoor kunnen wij een gebitsprothese reparatie snel en efficiënt uitvoeren. De meeste kleine reparaties kunnen zelfs al in een uur klaar zijn. Klaar terwijl u wacht. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om complexe reparaties aan uw kunstgebit uit te laten voeren. Mocht er aan uw prothese iets mis zijn, neemt u dan contact met ons op voor een indicatie en reparatie van uw kunstgebit.

 

Wat zijn de kosten van een reparatie?

De kosten voor een volledige prothese wordt vrijwel altijd vergoed door uw zorgverzekeraar. De kosten voor een gedeeltelijke prothese zult u zelf moeten betalen. Deze kosten bedragen tussen de € 60,- en € 120,-. Dit hangt van de reparatie af. U kunt zich aanvullend verzekeren voor een gedeeltelijke gebitsprothese. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

 

Gebitsprothese reparatie in Amsterdam

Dezelfde dag klaar

Heeft u in Amsterdam een spoedreparatie aan uw volledige of gedeeltelijke prothese nodig? Dan bent u van harte welkom op onze vestiging op het Distelplein. Afhankelijk van het soort reparatie kunnen wij deze ter plekke uitvoeren. Het is mogelijk dat wij uw prothese naar ons laboratorium brengen voor de uitvoering van de reparatie. Wanneer u voor 10.30 uur de prothese in levert, kunt u deze na 16.30 uur dezelfde dag weer ophalen.

 

Reparatie in het weekend

In het weekend kunt u in Amsterdam ook terecht voor spoedreparaties. U kunt het beste bellen met 020-6352666. Wij bespreken gelijk de situatie met u door. In dit geval geldt ook dat een volledige prothese vanuit de tandarts basisverzekering vergoed wordt. Bij een gedeeltelijke prothese hangt het van uw verzekeringsvorm af. Wij kunnen dit voor u nakijken.

 

Gebitsprothese reparatie in Zaandam

Dezelfde dag klaar

In Zaandam bevindt zich ons tandtechnisch laboratorium. Hierdoor kunnen wij u de mogelijkheid bieden om na de eerste gebitsafdruk uw kunstgebit in 1 dag klaar te hebben of uw kunstgebit te repareren terwijl u wacht. Het gaat hierbij om een prothese ter vervanging van uw bestaande kunstgebit, dus niet wanneer u voor het eerst een kunstgebit krijgt. ’s Ochtends wordt een gebitsafdruk van uw kaak gemaakt en gaan wij gelijk aan de slag om uw nieuwe kunstgebit te vervaardigen, zodat u ’s middags al u met uw stralend mooie tanden kunt pronken. Voor de behandelingen kunt u zowel bij onze tandartsen in Amsterdam-Noord als bij onze tandartsen in Zaandam terecht.

 

Het belang van een goede tandartsverzekering

Heeft u een basis tandartsverzekering en gaat het om een volledige prothese voor de onder- of bovenkaak? Dan valt in vrijwel alle gevallen de reparatie van uw prothese onder de basisverzekering. In dit geval zal uw verzekeraar de reparatiekosten vergoeden. Wanneer het gaat om een gedeeltelijke prothese, zult u een aanvullende tandartsverzekering moeten hebben. Wij kunnen voor u nakijken of uw huidige verzekering de reparatie dekt.

 

Is uw gebitsprothese kapot of gebroken?

Of wilt u meer informatie? Bel dan met Dentalzorg. U kunt ons op bereiken op 020-6352666 of 075-6555500. Buiten en tijdens onze werktijden kunt u ons bericht sturen via het onderstaande contactformulier.

Hoe wordt een kunstgebit gerepareerd?

[rev_slider_vc alias=”reparatie-kunstgebit”]

Fout: Contact formulier niet gevonden.