Tandarts Zaandam Vestiging

Voordelen van DentalZorg

 • 40 jaar ervaring in tandheelkunde
 • Gevestigd in Nederland
 • Lage tarieven
 •  Geen wachtlijst
 • Deskundige behandelaars
 • Veilige behandeling
 • Snelle behandeling

Wij bieden onder andere narcosebehandelingen aan voor:

kamperfoelieweg kamer 1 min

We zijn de enigen in Nederland die garanderen dat de wachttijd voor een behandeling onder narcose vrijwel altijd maximaal één week is.

Vanaf de eerste afspraak met een kunstgebit in de mond kan het al binnen 7 dagen plaatsvinden, omdat we een eigen laboratorium hebben waar we het kunstgebit vervaardigen. U loopt nooit zonder kunstgebit.

Angst voor de tandarts? U bent niet enige!

Angst voor de tandarts komt vaker voor dan u wellicht denkt en dit is zeker niet ongewoon. Door angst voor de tandarts kan het gebeuren dat u jarenlang de tandarts heeft vermeden, wat kan leiden tot het overslaan van periodieke controles en uiteindelijk tot gebitsproblemen. Narcose kan een tandartsbezoek vergemakkelijken.

Voor mensen met een extreem hoge angst is een tandartsbehandeling onder volledige narcose vaak de enige mogelijkheid om van de pijn af te komen of de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Een ander voordeel van een narcosebehandeling is dat lange behandelingen in één keer kunnen worden uitgevoerd. Tijdens een behandeling bij de tandarts onder narcose merkt en voelt u niets.

DentalZorg wil u graag een compleet pakket van medische zorg en dienstverlening bieden. Om deze reden kunnen wij vrijwel alle tandheelkundige behandelingen uitvoeren onder narcose, van extracties tot complexe gebitsrenovaties. U bent bij ons verzekerd van professionele (narcose)begeleiding, moderne apparatuur en zeer ervaren specialisten.

 • Tandartsbehandeling onder volledige narcose
 • Lage tarieven
 • Geen wachttijd – Altijd Plek
 • Incidentele narcosebehandeling mogelijk

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem contact op
Bekijk ervaringen

De ervaringen van onze patiënten:

Wij helpen u om uw angst te overwinnen.

Gelukkig kunnen de meeste patiënten die kennismaken met DentalZorg de behandeling ondergaan zonder narcose. We begrijpen heel goed dat de drempel steeds hoger wordt wanneer u al lange tijd niet naar de tandarts bent geweest of wanneer u een extreme angst heeft voor de tandarts.

Onze narcosetandartsen helpen u graag om uw angst te overwinnen. Zij zullen er alles aan doen om u op uw gemak te stellen tijdens de behandeling. Een narcosebehandeling zorgt er namelijk niet voor dat de angst volledig verdwijnt.

 

Ons speciale narcosetarief

Bij DentalZorg begrijpen we dat sommige patiënten extreem angstig zijn voor tandheelkundige behandelingen. Daarom bieden we momenteel een speciaal tarief voor narcose van €165,- per half uur aan. Ons doel is om narcosebehandelingen toegankelijk te maken voor diegenen die echt geen andere behandeloptie zien. Dankzij dit aanbod helpen we iedereen naar een stralende, gezonde glimlach, ongeacht hun angstniveau.

 

Geen doorverwijzing voor narcose nodig

U heeft geen verwijzing van uw eigen tandarts nodig. Een consult voor de narcosetandarts aanvragen bij een van onze praktijken is zo geregeld. Daarnaast heeft u bij DentalZorg het voordeel dat u vrijwel alle behandelingen binnen onze praktijk onder narcose kunt laten uitvoeren. Hierdoor heeft u helemaal geen verwijzing meer nodig, wat u ook nog eens tijd bespaart.

 

Rol van de anesthesioloog

Tijdens het narcosetraject is de rol van de anesthesioloog zeer belangrijk. De anesthesioloog en zijn team zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en het proces tijdens een narcosebehandeling en houden de patiënt continu in het vizier. De anesthesioloog beoordeelt ook of de narcosebehandeling veilig kan worden uitgevoerd op basis van een preoperatieve screening.

NarcoseTandarts in Zaandam

Narcosetandarts in Zaandam

De tandartsbehandeling onder narcose voeren wij uit in onze tandartspraktijk in Zaandam. We hebben twee moderne en professionele behandelkamers ingericht en voeren onder begeleiding van een professioneel narcoseteam tandheelkundige behandelingen uit.

Onze tandartspraktijk in Zaandam is centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar, zelfs voor patiënten buiten Zaandam. Veel van onze patiënten komen uit het hele land, soms zelfs van meer dan 100 km afstand, om bij ons onder narcose behandeld te worden. Vaak krijgen we als feedback dat de afstand geen belemmering vormt wanneer je bij een fijne praktijk als DentalZorg behandeld kunt worden.

 

Consult in Amsterdam

U bent van harte welkom voor een narcoseconsult in Amsterdam. Op basis van dit consult kunnen we kijken naar uw behoeften en beoordelen of een behandeling onder narcose bij de tandarts mogelijk is. Voor de narcosebehandeling zelf zullen wij u doorverwijzen naar onze tandartspraktijk in Zaandam.

Wilt u meer informatie of wilt u meteen een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Whatsapp

De narcosebehandeling in 4 stappen

De eerste stap heeft u al gemaakt en dat is dat u uw mondgezondheid boven de angst voor de tandarts plaatst. Wij nodigen u graag uit voor een eerste consult bij een van onze praktijken in Amsterdam of Zaandam. Dit consult duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit gesprek nemen wij alles rustig met u door en stellen wij samen een behandelplan op. De kosten voor het opstellen van een behandelplan bedraagt € 111,10 (code C011/012).

U krijgt daarnaast een medische vragenlijst (anamneseformulier) van ons. Als blijkt dat een narcosebehandeling noodzakelijk en mogelijk is, plannen wij een tweede afspraak met u in.

Aansluitend op het consult tandarts krijgt u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij de specifieke behandeling, kosten van de tandartsbehandeling en instructies met u door. Wij vullen dan ook samen met u de medische screeningslijst én de informed consent in. Indien de anesthesioloog / narcose tandarts het advies geeft voor medicatie ontvangt u hiervoor een recept.

De narcose behandeling vindt plaats in onze tandartspraktijk in Zaandam. Wij verwachten u minimaal 15 minuten voor de behandeling aanwezig. De anesthesioloog en zijn team vangen u op en zorgen ervoor dat de behandeling veilig onder anesthesie kan plaatsvinden.

In de praktijk beschikken wij daarvoor over moderne en alle vereiste anesthesie apparatuur, instrumenten en faciliteiten. De anesthesioloog neemt met u nogmaals de medische vragenlijst door, geeft u uitleg over het anesthesiologische proces en gaat in op uw vragen. Na een laatste controle in de behandelkamer door het hele team en als er geen bezwaren zijn, wordt u in alle rust onder narcose gebracht voor de tandartsbehandeling. Tot aan het einde van de behandeling en ook daarna staat u onder toezicht van onze ervaren anesthesioloog. De anesthesioloog zal de gehele narcose traject samen met u doorlopen

Na de behandeling wordt u over geplaatst naar een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Als alle controles goed zijn en de anesthesioloog en de tandarts het verantwoord vinden mag u met een begeleider naar huis. Bij een goedkeuring verlaat u altijd onder begeleiding van uw partner, vriend of metgezel de tandartspraktijk. U mag dus niet zelf rijden. Wij bellen u de volgende dag op om te checken hoe het met u gaat.

Bekijk het overzicht van de meest gestelde vragen over narcose

We begrijpen dat de stap naar een narcosebehandeling een grote stap kan zijn en dat u daarom nog vragen heeft. Dit kunnen vragen zijn over het narcosetraject, de kosten, de behandeling en de nazorg. Wij hebben een overzicht gemaakt met de meest voorkomende vragen en antwoorden.

vragen over narcose? Wij helpen u graag

Speciale aanbieding bij DentalZorg: Totaalpakket Narcosebehandeling voor slechts € 299,-, in combinatie met de overgang van eigen tanden en kiezen naar een volledig kunstgebit.

Met onze missie om tandheelkundige zorg toegankelijk te maken voor iedereen, nemen wij een aanzienlijk deel van de narcosekosten voor onze rekening. Dit aanbod staat los van de kosten voor de tandheelkundige behandeling zelf. Let wel, dit speciale tarief van € 299,- voor de narcose is een tijdelijke actie. Neem daarom de eerste moedige stap en neem contact op met een van onze medewerkers, die u vanaf uw eerste contact zo vriendelijk en geduldig mogelijk te woord zullen staan. Op dit moment zijn er geen wachtlijsten, dus grijp uw kans voor deze unieke aanbieding.

Wilt u meer informatie over deze behandeling of een afspraak maken voor een intakegesprek?

Bekijk ons team

Wat onze patiënten vertellen

Lees meer over de ervaringen van andere mensen vanuit het hele land die bij DentalZorg onder narcose behandeld zijn.

Onze patiënten geven ons gemiddeld een 9 en daar zijn wij heel erg trots op!

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)