Kunstgebit reparatie in Amsterdam Noord en Zaandam

Kunstgebit reparaties – snel, vakkundig en duurzaam

In tegenstelling tot veel andere tandartspraktijken heeft DentalZorg een eigen tandtechnilaboratorium en tandtechnici in huis. Hierdoor kunnen wij een kunstgebit reparatie snel en efficiënt uitvoeren, zowel in Amsterdam Noord als in Zaandam.

De meeste kleine reparaties kunnen zelfs al binnen 30 minuten klaar zijn. Klaar terwijl u wacht. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om complexe reparaties aan uw kunstgebit uit te laten voeren. Mocht er aan uw kunstgebit iets mis zijn, neemt u dan contact met ons op voor een indicatie en reparatie van uw kunstgebit.

Spoedreparatie kunstgebit in het weekend

In het weekend kunt u in Amsterdam Noord en Zaandam ook terecht voor spoedreparaties voor uw kunstgebit. U kunt het beste bellen met 020-6352666. Wij bespreken gelijk de situatie met u door. In dit geval geldt ook dat een volledige kunstgebit vanuit de tandarts basisverzekering vergoed wordt. Bij een gedeeltelijke kunstgebit hangt het van uw verzekeringsvorm af. Wij kunnen dit voor u nakijken.

Is uw kunstgebit kapot of gebroken?

Of wilt u meer informatie? Bel dan met Dentalzorg. U kunt ons op bereiken op 075-6555500 (algemeen nummer voor alle praktijken). Buiten en tijdens onze werktijden kunt u ons een bericht sturen via het onderstaande contactformulier.

Wat zijn de kosten van een kunstgebit reparatie?

Heeft u een basis tandartsverzekering en gaat het om een volledige kunstgebit voor de onder- of bovenkaak? Dan valt in vrijwel alle gevallen de reparatie van uw kunstgebit onder de basisverzekering. In dit geval zal uw verzekeraar de reparatiekosten vergoeden. In de meeste gevallen geldt er een eigen bijdrage van 10 procent.

Wanneer het gaat om een gedeeltelijke kunstgebit, zult u een aanvullende tandartsverzekering moeten hebben. Wij kunnen voor u nakijken of uw huidige verzekering de reparatie dekt.

Niet zelf uw kunstgebit repareren

Wij raden u altijd aan om niet zelf uw kunstgebit te repareren. Dit kan uiteraard een makkelijke en snelle oplossing zijn op korte termijn. Er wordt vaak gesproken over een snelle reparatie met secondelijm. Toch zal dit eerder de staat van uw kunstgebit verslechteren dan verbeteren. Het is goed mogelijk dat de losse delen niet 100% op elkaar aangesloten worden.

De secondelijm reageert op de stof waarmee het kunstgebit gemaakt is. De kunstgebit is daarna niet meer te herstellen. Daarnaast heeft de kunstgebit absoluut geen draag- en bijtkracht. Oftewel, u kunt nergens in bijten. Stel dat de kunstgebit weer breekt, zal hierdoor de staat verslechterd worden.

Kunstgebit reparatie in Amsterdam Noord

Heeft u in Amsterdam Noord een spoedreparatie aan uw volledige of gedeeltelijke kunstgebit nodig? Dan bent u van harte welkom op onze vestiging op het Distelplein. Afhankelijk van het soort reparatie kunnen wij deze ter plekke uitvoeren. Het is mogelijk dat wij uw kunstgebit naar ons laboratorium brengen voor de uitvoering van de reparatie. Wanneer u voor 10.30 uur de kunstgebit in levert, kunt u deze na 16.30 uur dezelfde dag weer ophalen.

Kunstgebit reparatie in Zaandam

In Zaandam bevindt zich ons tandtechnisch laboratorium. Hierdoor kunnen wij u de mogelijkheid bieden om na de eerste gebitsafdruk uw kunstgebit in 1 dag klaar te hebben of uw kunstgebit te repareren terwijl u wacht. Het gaat hierbij om een kunstgebit ter vervanging van uw bestaande kunstgebit, dus niet wanneer u voor het eerst een kunstgebit krijgt. ’s Ochtends wordt een gebitsafdruk van uw kaak gemaakt en gaan wij gelijk aan de slag om uw nieuwe kunstgebit te vervaardigen, zodat u ’s middags al u met uw stralend mooie tanden kunt pronken. Voor de behandelingen kunt u zowel bij onze tandartsen in Amsterdam-Noord als bij onze tandartsen in Zaandam terecht.

Wilt u meer informatie of wilt u meteen een afspraak maken bij een van onze specialisten?

Neem dan contact met ons op.

Contact
Whatsapp

Kunstgebit reparatie in Amsterdam

Voor een kunstgebit reparatie in Amsterdam bent u welkom op beide vestigingen. Wanneer u voor 10.30 uur de kunstgebit in levert, kunt u deze na 16.30 uur dezelfde dag weer ophalen. De heer A. Diaz is uw tandtechnisch specialist op het Distelplein.

Adres
Distelplein 16
1031 XH Amsterdam
Telefoon020-6352666

Kunstgebit reparatie in Zaandam

In Zaandam bevindt zich ons tandtechnisch laboratorium. Wanneer u voor 10.30 uur de kunstgebit in levert, kunt u deze na 16.30 uur dezelfde dag weer ophalen. De heer R. Schmidt is uw tandtechnisch specialist op de Rustenburg in Zaandam.

AdresRustenburg 118
1506 AZ Zaandam
Telefoon075-6555500

Plan uw route

Bekijken in Google Maps:

Distelplein 16, Amsterdam Noord

Kamperfoelieweg 9, Amsterdam Noord

Rustenburg 108, Zaandam

Beide tandartspraktijken zijn gelegen bij het Mosplein. Op het Mosplein stoppen de bussen 34 en 35, van af Amsterdam CS. Vanaf Zaandam CS kunt u bus 391 nemen. Er zijn meerdere betaalde parkeerplekken in de regio.

Bekijk ons team van specialisten

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.
Uw naam(Vereist)
Uw geboortedatum
Hoe heeft u ons gevonden?
Mogen wij u via WhatsApp benaderen?
Algemene Voorwaarden(Vereist)