Heef u last van tand- of kispijn?

Acute kiespijn? Spoedhulp nodig?

Maak direct een spoedafspraak. Wij zijn overdag open en helpen u graag bij pijnklachten.

  • Maandag t/m vrijdag vanaf 7:00 uur tot 17:30 uur: U kunt ons bellen om direct een afspraak voor dezelfde dag te maken.

U wordt dan de volgende werkdag van 8:30 uur verwacht.

kiespijn

Tand- of kiespijn kan plotseling opkomen en kan zeer ongemakkelijk en pijnlijk zijn. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere complicaties te voorkomen. Gelukkig kunt u bij ons rekenen op snelle hulp, zodat u snel van uw pijn af bent. 

  

Directe hulp tijdens werkdagen 

Tijdens de werkdagen en openingstijden staan wij klaar om u te helpen. Als u last heeft van tand- of kiespijn, kunt u ons bellen om een spoedafspraak voor dezelfde dag te maken. Ons team is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag vanaf 7:00 uur om uw oproepen te beantwoorden en uw afspraak in te plannen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel geholpen te worden en doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk te zien. 

  

Wat te doen na openingstijd? 

We begrijpen dat tand- of kiespijn niet gebonden is aan kantooruren en dat de pijn ook buiten onze openingstijden kan optreden. Mocht u buiten onze reguliere openingstijden last krijgen van tand- of kiespijn, dan hebben we een oplossing voor u. U kunt eenvoudig ons contactformulier invullen. De volgende ochtend nemen wij contact met u op om uw situatie te bespreken en een spoedafspraak voor dezelfde dag in te plannen. 

  

Onze belofte 

Wij begrijpen dat tand- of kiespijn uw dagelijks leven flink kan verstoren. Daarom beloven wij u snelle en professionele hulp. Ons toegewijde team staat klaar om u van uw pijn te verlossen en u weer met een glimlach de dag door te laten komen. Of het nu tijdens of na onze openingstijden is, u kunt altijd op ons rekenen. 

Heeft u last van tand- of kiespijn? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen! 

Maak een afspraak voor een spoedbehandeling 

 

 

Herkent u deze tand- en/of kiesklachten? 

Heeft u één of meerdere van de volgende tand- of kiesklachten? Dan is het raadzaam om een afspraak te maken bij onze tandartsenpraktijk in Laren. 

  • Pijn die uitstraalt naar de kaak, het oor, de keel of de nek. 
  • U heeft pijnstillers nodig om de dag door te komen, vooral bij het kauwen. 
  • Uw wang is dik en pijnlijk vlakbij de tand of kies. 
  • U krijgt meer pijn bij het drinken van warme of koude dranken. 
  • Tijdens het kauwen verergert uw tand- of kiespijn, waardoor u aan één kant gaat kauwen en liever zacht voedsel eet. 

 

Tips om tand- of kiesklachten te voorkomen 

  • Poets uw tanden tweemaal daags om gaatjes en andere problemen te voorkomen. Doe dit bij voorkeur met een elektrische tandenborstel. 
  • Flos of gebruik een tandenstoker ten minste eenmaal daags om etensresten tussen de tanden zo goed mogelijk te verwijderen. 
  • Ga elk half jaar naar de controle afspraak om uw gebit in een zo goed mogelijke conditie te houden. Dit voorkomt problemen in de toekomst. 
  • Heeft u tand- of kiespijn of denkt u dat er een ander probleem is in uw mond? Neem dan contact op met onze tandartsenpraktijk om een controle afspraak in te plannen. 

 

Spoedafspraak formulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Vul het spoedafspraak formulier in. U wordt dan de volgende werkdag van 8:30 uur verwacht.
Uw naam(Vereist)
Op welke locatie wilt u het liefst een afspraak(Vereist)
Algemene Voorwaarden(Vereist)