G. Owji
nl gb ae ir

Naam: mw. G. Owji

Functie: Orthodontieassistent

Golnaz staat bekend als een enthousiaste behandelaar met een groot inlevingsvermogen. Zij heeft inmiddels tien jaar ervaring opgedaan in de tandheelkunde. Na haar studie en werkervaring in de Arabische Emiraten heeft zij zich in Oostenrijk verder verdiept in orthodontie. Voor haar erkenning als tandarts in Nederland is zij op dit moment via het ACTA bezig met een aanvullende opleiding.

Door haar studieachtergrond in meerdere landen is zij in staat om goed te communiceren met patiënten van verschillende achtergronden. Wat haar motiveert als orthodontieassistente is dat zij een positieve bijdrage wil leveren aan het zelfvertrouwen van de patiënt. Zij vindt het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen en tevreden naar huis gaan. Golnaz spreekt Nederlands, Engels en Arabisch. In haar vrije tijd leest zij graag boeken en reist zij graag.

    Contact form

    Do you want to schedule an appointment or are you in need of more information about (the costs of) one of our treatments? Then please fill in the contact form. Our aim is to call you back or sent an email the same day.

    Click here to register yourself as a new patient