app voor gezonde mond

App voor gezonde mond

Veel mensen kunnen wel wat extra hulp en tips gebruiken bij de dagelijkse mondverzorging. Hoe kan er het best gepoetst, gestookt en geflost worden? Hoe lang moet er gepoetst worden? Hoe moeten mondspoelmiddelen gebruikt worden? En welke voeding houdt de mond gezond? Om mensen te helpen bij al deze vragen heeft het Ivoren Kruis een app, genaamd GezondeMond, uitgebracht.

Instructies en advies

Natuurlijk liggen er in iedere tandartspraktijk folders over de juiste mondverzorging. Maar in deze digitale wereld is het ook heel erg handig om deze digitaal bij de hand te hebben. De app GezondeMond geeft instructies voor het poetsen met een elektrische tandenborstel, maar ook voor handmatig tandenpoetsen. Daarnaast kunt u in de applicatie ook informatie vinden over de juiste manier om de ruimtes tussen uw tanden en kiezen schoon te maken. De poetstimer helpt u om lang genoeg te poetsen. Bovendien geeft de applicatie ook nog eens voedingsadviezen die u helpen uw mondgezondheid op peil te houden.

Persoonlijk advies

Het mooie van de applicatie is dat deze niet alleen algemene tips en adviezen geeft, maar dat de informatie ook gepersonaliseerd kan worden. Van de tandarts of mondhygiënist kunt u een persoonlijke code krijgen. Door deze code in de applicatie in te voeren, krijgt u een persoonlijker advies voor uw mondverzorging, helemaal afgestemd op uw eigen mond. Ook krijgt u advies over welke stokers, ragers en floss u dient te gebruiken en wat voor u de juiste tandenborstel is.

Betere mondgezondheid

Door de combinatie van tips over mondverzorging, voedingsadviezen, de poetstimer en de persoonlijke adviezen van een van onze mondhygiënisten of tandartsen, wordt het met de app gemakkelijker om uw mond gezond te houden. Dit zult u zeker merken in een verbeterde mondgezondheid en minder gaatjes.

Gratis

Om het voor iedereen mogelijk te maken om op een eenvoudige manier de mondgezondheid te verbeteren, biedt Ivoren Kruis de app helemaal gratis aan. U kunt de app eenvoudig downloaden via Google Play voor tablets en smartphones met een Android besturingssysteem. De gebruikers van een iPhone of iPad kunnen terecht in de app store van iTunes.

Vind je dit artikel interessant? Like en deel het met anderen!

[Sassy_Social_Share]

Gerelateerde artikelen

  Contactformulier

  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over (de kosten van) een van onze behandelingen? Vult u dan het contactformulier in. Ons streven is om u dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen.

  Klik hier om u zich in te schrijven als nieuwe patiënt


  Mogen wij u via WhatsApp benaderen? (verplicht)
  JaNee

  Hoe heeft u ons gevonden? (verplicht)
  via Googlevia FacebookIk ben al patiëntMond-tot-mondAnders